maanantai 5. tammikuuta 2015

Kolmas kerta toden sanoo

Aamulla soitin klinikalle ja tulihan sieltä myönteinen vastaus. Ultra varattiin tiistaille 13.1, jolloin on kp 13. Pitkästä aikaa kierto menee päivien mukaan, eikä tarvitse juuri miettiä mikä kiertopäivä on menossa. Toivottavasti se meidän ainokainen on sitkeä kaveri ja selviäisi sulatuksesta niin täälä siirtoon päästään. Ehkäpä tämä kolmas kerta on se, kun kaikki onnistuisi kohdilleen. :)

Kiitos kaikille anonyymeille, jotka viimme kirjoituksessa ilmoitteli itsestään ja jakoi oman tarinansa. Jossain vaiheessa iltaa alkoi kyyneleet valumaan silmistä kun tuli yllättävän paljon tsemppiviestejä ja toivomista meidän puolesta. <3 Kiitos siitä! :) <3 Huomasin, että teitä oli yhdessä yössä tullut jälleen 10 lisää jotka oli painanut nappia, että ilmeisesti teitä anonyymeja sielä on, jotka taustalla lueskelee meidän tarinaa.

Pikkuhiljaa täälä molemmat myös flunssasta toivutaan, joka on nyt yli viikon kestänyt. On kyllä kovaa tekoa tämä tauti. Pian kun paranisi niin pääsisi jälleen lenkkeilemään, että saisi kunnon kohilleen. Meni tämä meidän loma nyt vähän huonosti kun molemmat oli sairaana, mutta pitäähän sitä kerran vuodessa kunnolla sairastaa. :D Töihin paluu kutsuu keskiviikkona ja ihan mukavaa mennä töihin tämän pienen loman jälkeen.

Mukavaa maanantaita kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Peukut on täällä pystyssä, että kaikki menee hyvin ja siirtoon pääsette ja raskaus alkaisi! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Se olisi kyllä hyvä jos sinne siirtoon päästään ja pääsisi raskaus alulle. :)

   Poista
 2. Ihania uutisia, että pääsette mahdollisesti tässä kierrossa siirtoon! Tsemppiä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina! <3 Ainakin nyt on paremmat mahdollisuudet kun edellisissä kahdessa kierrossa. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)