perjantai 30. tammikuuta 2015

Katse eteenpäin

Nyt on elämää jälleen suunniteltu eteenpäin ja keksitty paljon tekemistä niin ei ehkä lapsettomuus pyörisi kokoajan mielessä. Täälä on jo kovasti suunniteltu tulevia häitä, vaikka niihin onkin vielä pari vuotta aikaa. Onneksi mun tukena tulee olemaan parhaat ystävät ja perhe! Eiköhän me heidän avulla saada tässä vielä jotkut häät aikaiseksi ja ainakaan tulevilla kaasoilla ei ole mielikuvituksen kanssa ongelmaa. :D Vielä pitäisi vain ruveta tuumasta toimeen ja pikkuhiljaa ostella tarpeellisia asioita.

Myös maaliskuussa olisi luvassa vihdoin sen ensimmäisen tatuoinnin ottaminen, joka olisi sopivasti ennen uutta hoitokiertoa. Paljon mukavia asioita tiedossa nyt lähitulevaisuudessa! :) Pianhan tässä on taas pari vuotta vierähtänyt ja ihmetellään, miten ne vuodet kuluu niin nopiaa.

Eilen sain uutisia vauvan syntymästä, joka hetkellisesti sai mielen matalaksi. Pian olisi jälleen tiedossa ristiäiset ja niitä uteluita "milloin meille?". Ehkä seuraavan kerran sanon suoraan, että "kovasti on yritetty mutta ei näy eikä kuulu". Ehkä se tästä jälleen parempaan suuntaan...

Hyvää viikonloppua! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)