maanantai 31. heinäkuuta 2017

PAS luonnolliseen kiertoon

Tässä kierrossa kokeillaan siirtoa luonnolliseen kiertoon ja kp 10 on jälleen seurantaultra. Katselin tuossa kiertoa ja pahasti näyttää siltä, että ovulaatio osuu viikonlopulle, jonka takia siirto ei onnistu. Tätä samaa ongelmaa oli myös esikoista yrittäessä, että ovulaatio osui aina viikonlopulle ja siirtoon ei koskaan päästy. Puhuttiin vähän jos ei nyt päästä siirtoon, niin jos seuraavan saisin lääkkeelliseen kiertoon. Ensi viikolla kuitenkin selviää paremmin, miten tässä kierrossa käy. :)

sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Yrityskierto 3 ja hoitojen alku?

Kuukautiset alkoikin jo tänään vähän ennemmin kuin oletin ja huomenna soitan klinikalle, mitä he ovat suunnitelleet mun pään menoksi ja aloitetaanko hoidot heti tässä kierrossa vai tarkistetaanko vain tilanne tuolla alhaalla. Huomenna sekin selviää, kunhan muistan olla heti aamulla puhelimen ääressä ja laitan pari muistutusta ylös, etten unohda soittaa. :)

lauantai 29. heinäkuuta 2017

Vauvakuume kasvaa

Tänään tuli taas se päivä kun kaikkien raskaudet ja vastasyntyneiden vauvojen näkeminen pistää sydämmestä ja iskee kova kaipuu kokea se kaikki uudestaan. Mielessä on kovasti pyörinyt saadaanko me vielä uusi mahdollisuus, mitä jos en enää hoidoista huolimatta tule raskaaksi tai jos ne päättyy keskenmenoon. Olen miettinyt myös jos pitää aloittaa hoidot alusta ja selviääkin, ettei mieheltä enää löydykkään siittiöitä. Yritetäänkö luovutetuilla vai jääkö lapsiluku siihen. En todennäköisesti pystyisi luovutettuihin ja meidän lapsiluku jäisi yhteen. Miten siitä eteenpäin pystyisin hyväksymään tilanteen, ettei lapsia enempää tulisikaan. Jotenkin tuntuu tyhmältä edes miettiä tälläisiä kun olen saanut kuitenkin yhden ihanan lapsen, vaikka ei meidän taival vanhemmiksi ole alunperinkään ollut mikään helppo.

Elokuu on jo ihan kulman takana ja fiilikset on vähän pelonsekaiset, miten meidän toisella kierroksella käy ja tällähetkellä en osaa yhtään uskoa, että tulisin hoidoilla pian uudestaan raskaaksi, vaikka pieni toivon kipinä on olemassa.

maanantai 24. heinäkuuta 2017

Kuvia meidän päivistä

Päivät on kuluneet leppoisasti vain kotona ollessa ja ensi kuulle on tiedossa paljon kaikenlaista, kuten parit ristiäiset, yhdet synttärit, muskarin aloitus, sählyn pelaamista viikonloppuisin ja todennäköisesti lapsettomuushoitojen aloitus. Ihan mukavia juttuja tulossa ensi kuulle ja eniten tässä odotan tulevan kummitytön ristiäisiä ja lapsettomuushoitojen alkua. Tein tuossa pari päivää sitten myös blogille oman sivun Facebookkiin ja sinne saa myös liittyä kun painaa tästä   haaveistatottablogi tai oikealta laidalta Facebook logoa. Vaihdoin eilen myös bannerin ja siitä tuli kyllä kiva! :)

Mitä teille lukijoilla kuuluu? :)

sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Äidin irtiotto arjesta

Yöt on huomattavasti parantuneet sen jälkeen kun lopetin imetyksen kokonaan ja täällä nukutaan vihdoin kokonaisia öitä heräämättä kertaakaan 21-08, josta olen kyllä iloinen. Imetys lopetettiin melkein samantien juhannuksen aikaan kun miehen kesäloma alkoi ja lopetus menikin yllättävän helposti. Ensimmäiset yöt oli kitinää ja pientä raivoamista, mutta tyytyi lopulta 3-4 yön jälkeen nukkumaan pillimukin kanssa yöt. Muutamia huonompia öitä on ollut, mutta suurimmaksi osaksi täällä on nukuttu hyvin.

Imetys kun saatiin lopetettua niin mä päätin irtautua arjesta ja matkustin ystäväni luokse pariksi päiväksi ja mies jäi tyytyväisenä pojan kanssa kahdestaan kotiin. Päivät ja yöt meni pojalla isänsä kanssa onneksi hyvin ja soittelinkin videopuheluja joka päivä vähintään 1-3 kertaa ja pieni loma teki itselle kyllä hyvää, vaikka huono omatunto kolkuttikin takaraivossa melkein koko ajan. Perjantaina päästiin vielä miehen kanssa kahdestaan irtautumaan arjesta ja lähdettiin Suomipoppia kuuntelemaan kun miehen äiti tuli pojasta huolehtimaan koko päiväksi. Puoliltaöin tultiin kotiin ja kieltämättä aamulla oli vähän väsy kun heräsin pojan kanssa ennemmin ylös ja mies jäi vielä nukkumaan. Päivällä pääsin vielä itsekkin ottamaan pienet päikkärit miehen leikkiessä ja ulkoillessa pojan kanssa.

Oli mukavaa käydä festareilla kun viime kerrasta oli aikaa jo 10v, eikä silloin alaikäisenä vielä voinut nauttia mitään ja pääsin nyt ottamaan jopa muutaman lonkeron. Pitkä haaveeni kävi toteen kun pääsin festareille vihdoin sen toisen kerran elämäni aikana :D Katsotaan nyt, onko seuraava kerta taas 10 vuoden kuluttua ;)

torstai 6. heinäkuuta 2017

Hoidot jatkuu elokuussa

Naistentautien poliklinikalta soitettiin aamulla ja voi olla, että päästään jo heti ensi kuussa aloittamaan pakastealkionsiirrot ja käskettiin soittaa heti kun kuukautiset alkaa niin varataan aikaa kp 10-12 välille.Vähän rupesi nyt perhosia pyörimään mahassa kun tajusin, että me eletään nyt jo heinäkuuta, eikä siihen ole enää kuin kuukausi. Hämmennyksissä kyllä unohdin kysyä, että aloitetaanko ne heti ensi kierrossa vai onko vain joku kierron kartoitus ja tehdäänkö lääkkelliseen vai luonnolliseen kiertoon. Tosin toivoisin lääkkeelliseen kiertoon kun on huonoja kokemuksia luonnollisesta kierrosta esikoista yrittäessä kun ei koskaan päästy siirtoon asti. 2 alkiota odottaa pakkasessa ja nähtäväksi sitten jää selviääkö ne sulatuksesta vai aloitetaanko koko rumba alusta :)

Malttamattomana nyt rupesin odottamaan ensi kuuta, mutta yritän nyt keskittyä kesästä nauttimiseen ja sitten elokuussa miettiä tarkemmin hoitoja kun ne kuukautiset alkavat. :)

sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Yrityskierto 2

Kuukautiset alkoi ja olen jopa iloinen niiden alkamisesta koska kierto on säännöllinen, mitä ennen esikoisen raskautta. Kp 31 jäi siis tämä kierto ja toivon mukaan nyt myös pysyisi säännöllisenä. Yk 2 alkoi ja ärsytykseen löytyikin syy, nimittäin nämä kuukautiset. Katse eteenpäin mennään ja nautiskellaan kesästä :)

Kesäpäiviä

Miehen kesälomasta on kulunut nyt reilu viikko ja tuntuu kuin koko ajan olisi viikonloppu miehen ollessa nyt kotona. Täällä ollaankin nautittu oikein kunnolla ja on ollut ihanaa nukkua parina aamuna pitkään, jopa yhteentoista ja syödä aamupala rauhassa. Poika on ruvennut nyt nukkumaan täysiä öitä imetyksen loputtua siitä 21-08 ja voi että olen tätä aikaa odottanut, josta olen vain kateellisena haaveillut. Tällä viikolla onkin tullut melkein joka päivä grillailtua, tehtyä puutarhatöitä, ulkoiltua paljon ja uudet ihanat trikootkin piti käydä testaamassa juoksulenkillä. Tässä vähän kuvia, mitä olen tällä viikolla räpsinyt kännykällä. Saapa nähdä, mitä kivaa tekemistä ensi viikolle keksitään :)