torstai 1. tammikuuta 2015

2015

Loppuvuosi 2014 meni jotenkin. Pientä ahdistusta oli havaittavissa kun olimme miehen perheen kanssa viettämässä aikaa mökillä joulun jälkeen. Miehen sisko on viimmeisillään raskaana ja on jotenkin edelleen vaikeaa olla kyseisen henkilön seurassa. Yritin kovasti sen päivän mökillä kestää niitä lapsikeskusteluita ja ihan hyvin kestinkin, vaikka suru tuli jälleen. Kotimatkalla kävin lopulta sitä pahaa oloa mielessäni, kuinka en ole hedelmällinen nainen kun en onnistu yhtä lasta saamaan. Tunsin vihaa, miksi tämäkin taakka on minun harteilleni annettu, ja miksi minä en voinut raskautua muutamasta kierrosta. Olisi tehnyt mieli heittää ruokakaupassa jotain tomaatilla naamaan kun suututtti tämä epäoikeudenmukaisuus, mutta loppujenlopuksi laitoin tomaatit koriin ja kävelin ärtyneenä kaupasta ulos.

Kotiin päästyäni viha hälveni kun kissat tuli häntä pystyssä meitä vastaan. Tuli hyvä olo, että ainakin meillä on nämä kissat, jota rakastamme täydestä sydämmestä ja jotka on saanut meiltä hyvän kodin.

Uusi vuosi vietettiin kotona flunssassa, eikä loppujenlopuksi jaksettu lähteä mihinkään muualle kun muistomerkille viemään kynttilä. Molemmat toivottiin, että tänä vuonna onnistuttaisiin ja meistä vihdoin tulisi perhe! :) Illalla otettiin yhdet juomat, herkuteltiin, katsottiin elokuvaa ja rakettien pauketta. Meni se uusi vuosi hyvin noinkin, kahdestaan. :) Vuosi vaihtui ja kuukautisetkin päätti sopivasti alkaa vuoden ensimmäisenä päivänä.

"Tänään on se päivä, 
jolloin saamme uskoa, 
että huominen on toivoa täynnä."
Toivoa uudelle vuodelle 2015!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)