tiistai 31. maaliskuuta 2015

Tekstiä

Tänään aamulla  kävin verikokeessa ja päivällä soitettiin jo tulokset. Aamu meni jännittäessä, onko raskaushormoni noussut ja olihan se Hcg 183. Tänään on sittenkin vasta 4+0 ja vielä olisi kolme viikkoa odottamista varhaisulraan. Vähän jännittää päästäänkö sinne asti. Mitään ihmeellisiä tuntemuksia ei vielä ole ollut, paitsi rintojen arkuutta, turvotusta ja nippailua. Olo on edelleen epäuskoinen ja pelottaa jos tuleekin keskenmeno.

Blogia aion yhä kirjoittaa, joka on ollut minulle täysin varmaa alusta asti. Kirjoittamista en aio siis lopettaa, ainakaan vielä. Katsoo sitten myöhemmin asiaa uudelleen. Välillä olen tässä miettinyt, mitä uskallan kirjoittaa kun tiedän sen tunteen kun toiset plussailee ja itse ei pääse sitä kokemaan. Ne monet plussabuumit, mitä täälä blogin puolellakin on ollut niin kyllä sitä monesti ajatteli, ettei meille taida sitä plussaa koskaan tulla. Sen takia tuntuukin oudolta, että se tänne vihdoin löysi. Tässä kuitenkin ollaan vasta niin alussa, että mitä vain voi vielä tapahtua ja yritänkin mennä päivä kerrallaan ja miettiä mahdollista keskenmenoa myöhemmin, koska turhaan vaivaan päätäni asialla mihin en voi vaikuttaa. Se tulee jos on tullakseen ja elämää jatkuu jotenkin eteenpäin.

Ymmärrän hyvin myös sen jos ette pysty enää lukemaan blogiani, koska se oli itselleni myös ajoittain  vaikeaa lukea muiden raskauskuulumisista ja vauva-arjesta.

Toivotan kuitenkin kaikille plussaa toivoville paljon voimia ja tsemppiä! ♥ Olette minun mielessä ja iltarukouksissa mukana! 


lauantai 28. maaliskuuta 2015

siinä se on!

Eipä tähän muuta sanottavaa ole. :)

PP 11

torstai 26. maaliskuuta 2015

Raskaana, kunnes toisin todistetaan

Tänään aamulla tein uuden testin ja kyllä se viiva on vähän vahvistunut eilisestä. Silti on pieni pelko jos tämä onkin kohdunulkoinen tai tulee keskenmeno. Verikokeessa saa ainakin selvyyden tilanteeseen.

Jos nyt yritän mennä päivä kerrallaan ja nauttia tästä hetkestä niin kauan kun voin! :)

Tämän päivän testi

Eilinen testi.

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

PP 8

Aamulla herättyäni menin tekemään raskaustestiä. Aluksi meinasin olla tekemättä ja malttaa perjantaihin, mutta kuitenkin jännitys vei voiton. Heti tikun kastettuani laitoin sen lavuaarin reunalle ja menin tekemään aamupalaa. Melko pian menin katsomaan onko tullut mitään ja shokiksi siihen oli tullut hento punainen viiva toisen viereen. Ei, en hyppinyt riemusta tai itkenyt vaan otin ihan rauhallisesti. En osaa tällähetkellä ollenkaan uskoa, että taidan olla raskaana. Verikoe olisi ensi viikolla ja ehkä sen jälkeen uskallan miettiä asioita vähän eteenpäin. Pää on pyörällä, että se tunne piti todellakin paikkaansa!

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Se tunne

Olen tässä melkein kolmen vuoden aikana tiennyt aina viikkoa ennen kuukautisia, ettei ole tärpännyt ja nyt ensimmäistä kertaa koko aikana mulla on sellainen olo, että voisin oikeasti olla raskaana. En tiedä, mistä se tunne tulee, mutta se on vahva. Mulla ei muutenkaan ole ollut tässä kierrossa sitä oloa, ettei tämä tule onnistumaan ja ihmettelen myös tätä rauhallisuutta, koska yleensä panikoin tässä loppukierrossa.

Eilen töissä tunsin ensimmäistä kertaa mahassa kipua kun kyykistelin ja nostelin painavia tavaroita. Sen jälkeen ei ole ollut mitään. Lämmintä kaurapussia olen yhä iltaisin pitänyt mahan päällä ja yrittänyt muistaa foolihappo pillerin jos se ainokainen tosiaan olisi ottanut lujasti kiinni. Vielä kolme päivää niin saa tälle kierrolle päätöksen. Tosissani toivon, että se olisi plussa ja mieleni ei pahemman kerran petä. Jännäksi käy!! :)

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

PP5

Päivät ovat menneet jälleen oikein siivillä ja niistä oireista ei ole merkkiäkään. Mitä nyt rintakipua ollut kun aloitin Lugesteronin käytön, mutta mahassa ei ole mitään nippailua tuntunut. Vielä täytynee odottaa 5 päivää ennen kun teen testin ja tällähetkellä en osaa yhtään sanoa, onko mahdollisesti tärpännyt kun on niin normaali olo. Olisi kyllä melkoista jos nyt saisin raskaustestiin sen kaksi viivaa, mutta en osaa siihen vielä uskoa. Viimmeiset piinapäivät alkaa! :)

Viikonlopun vietin kotiseudulla niin perheen kun ystävien kanssa. Tuli otettua viikonloppuna kuitenkin se kaksi siideriä iltaa viettäessä ja en usko, että sellainen määrä vielä vaikuttaa mihinkään kun eihän tässä tosiaan tiedä raskautuuko. Normaalia elämää eletty niin kun alunperin päätin ja hyvin on mennyt ainakin tähän asti. Alkoholi on muutenkin melkein kokonaan jäänyt pois kuvioista ja nykyään se jää siihen yhteen saunasiideriin.

Tervetuloa myös uudet lukijat, jotka on tulleet seuraamaan meidän taivalta! :)

Kotiseudulle on aina mukava ajella. :)

torstai 19. maaliskuuta 2015

PP 2

Viimme syyskuussa siirron jälkeen oli ensimmäiset pari päivää mahassa pieniä repäisykipuja nukkumisasentoa vaihtaessa ja nyt ei ole ollut oikeastaan mitään tuntemuksia. Ehkäpä tämä oireettomuus on ihan hyvä asia. Olo on tällähetkellä ihmeen rauhallinen, enkä ole sen kummemmin miettinyt onko oireita tai olisinko mahdollisesti raskaana. Aika näyttää. :) Iltaisin olen pitänyt lämmintä kaurapussia mahan päällä jos se alkio siitä kiinnittyisi, tosin en usko että siitä olisi apua mutta on ainakin kokeiltu. :)

Virallinen testipäivä olisi 31.3 mutta taidan testailla 27.3, jolloin on 10 päivää siirrosta. Toivottavasti pääsisin tekemään raskaustestin tuolloin ja kuukautiset eivät tulisi ennen sitä.

tiistai 17. maaliskuuta 2015

Alkio mukana!

Aamulla kävin ottamassa hyvänlaatuisen blastokystin mukaan ja lähdin töihin. Kyllä on saanut olla koko aamun hymyhuulilla kun puolen vuoden odotuksen jälkeen päästiin vihdoin se ainokainen siirtämään pakkasesta kohdun lämpöiseen suojaan. Toivottavasti tämä yksilö olisi se sisukas kaveri, joka pysyisi kohdussa sen 9 kuukautta! 

Nyt yritän elää mahdollisimman normaalisti ja olla miettimättä asiaa sen kummemmin, vaikka ei siitä varmasti tule helppoa. :)

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Ei puhelua

Aamulla jännitin hirveästi jos tulee se huono puhelu, mutta ei tullut eli ilmeisesti alkio on sulatuksesta selvinnyt. Toivottavasti ei tulisi huomenna aamullakaan sitä puhelua niin päästäisiin se ainokainen siirtämään. Melkoista jännitysnäytelmää saa tässä elää kun mies jännittää ulkomailla ja minä kotonaVielä yksi päivä, jolloin tiedetään paljon enemmän! :) <3 

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Pelkoa

Olen viimme päivät pelännyt, ettei me päästä siirtoon ensi viikon tiistaina ollenkaan, jonka seurauksena alkoi hirveä ahdistus ja rintaa rupesi puristamaan. Onneksi se kuitenkin meni ohi parissa tunnissa kun pystyin rauhoittumaan, etten voi asiaan mitenkään vaikuttaa ja meni asiat miten vain niin elämää jatkuu eteenpäin, vähän ontuen.

Päätin tällä viikolla kertoa myös esimiehelleni lapsettomuudesta kun kyseli kauanko minulla nämä lääkärikäynnit tulee jatkumaan. Kerrottuani asiasta esimies tokaisi "mä niin tiesin!" Jäin hämmentyneenä katsomaan päälle ja mietin ajatuksissani " että näkeekö sen jo päällepäin" ja vastaukseksi sopertelin jotain "aijaa". Esimies on ollut sen jälkeen hiljaa aiheesta ja ei varmaan tiedä, mitä pitäisi sanoa. Tosin olen vähän puhunut, etten välttämättä lähde tiistaina mihinkään jos tulee se puhelu. Olen melko arka puhumaan vaikeista asioista, mutta välillä saan itseni rohkaistua.

Mies tulee tänään yöllä työmatkaltaan ja käydään nyt viikonloppuna asuntoesittelyissä kun on muutama mielenkiintoinen talo myynnissä. Maanantaina mies jälleen lentelee takaisin ulkomaille pariksi viikoksi, että vähiin jää nyt tämä yhteinen aika. Mietin tässä vielä tuota vuokratonttia ja omaa tonttia, että uskaltaako ostaa taloa, mikä on vuokratontilla ja onko oma tontti kuitenkin parempi.

Kevät ♡

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Ultra

Anteeksi pienestä tauosta. Ei oikeastaan ole ollut mitään kirjoitettavaa koska olen odottanut ultra käyntiä, joka oli lopulta tänään. Limakalvo oli 8 mm, johtofollikkelia ei ollut.

Siirto sovittiin ensi viikon tiistaille, jolloin on kp 20. Torstaina aloitan vielä Lugesteronin käytön tämän Estradot-laastarin lisäksi.

Toivottavasti nyt vihdoin päästäisiin sinne siirtoon asti! :)