torstai 1. syyskuuta 2016

Perhe-elämää

Täällä on onneksi pari päivää sitten ruvennut yöheräämiset helpottamaan kun tuli nyt toinen hammas läpi ja pikkuhiljaa poika on nukkunut jälleen hyvin sitä 8-10 tuntia 1-2 herätyksellä. Kiinteiden aloitus on vielä ollut vähän nihkeää ja se teelusikallinen voi suurinpiirtein mennä suusta alas ja välillä sormiruokaillaan siinä ohessa, tosin sekin vielä huonolla menestyksellä mutta pikkuhiljaa mennään eteenpäin syömisen kanssa.

Poika oppi viimme viikolla ryömimään ja nyt meneekin jo melko pitkiä matkoja eteenpäin lelujen perässä. Johdot ja kaukosäätimet on parhaita ja ne pitääkin aina piilottaa pois näkyvistä kun hän käy niitä muuten heiluttelemassa käsissään. Tästä se taitaa alkaa näiden tavaroiden piilottaminen, ettei poika ehdi niitä sitä mukaan tuhota :D

Arkeen on tullut nyt vähän muutoksia kun aloitettiin viimme viikolla muskari ja sellainen vauvaryhmä, missä käy välillä ihmisiä vierailemassa ja kertomassa vauva-arjesta tai sitten on kertoja kun siellä vaan höpistään kaikesta taivaan ja maan väliltä. On ollut mukavaa kun on tavannut eri-ikäisiä vanhempia ja vauvoja, joita poikakin on ihmetellyt keitä nämä ihmiset on.

Tämä viikko ollaan oltu pojan kanssa kaksistaan kun mies on työreissussa ulkomailla ja tulee onneksi huomenna kotiin ja lähtee maanantaina taas noin viikoksi toiseen maahan töihin. Viikonloppuna vietetään yhteistä aikaa perheen kesken ja käydään yhdessä ulkoilemassa. Ensi viikolla yritetään keksiä pojan kanssa alkuviikosta jotain kivaa tekemistä kun ke-to on sitten menoja niin menee viikko sitten nopeasti.

Mukavaa tulevaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)