maanantai 5. syyskuuta 2016

Uusia blogeja?

Nyt saa laittaa linkkejä niin lapsettomuus-, odotus-, tai perheblogeista! Olisi kiva saada lisää luettavaa vaikka se olisi sinun tai jonkun muun blogi, mitä olet tykännyt lukea niin voit laittaa osoitetta tulemaan. :)

10 kommenttia:

 1. Kolmen lapsen äidin kirjoittama blogi, meidän elämästä, kiireestä, arjesta :)

  http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. http://www.lily.fi/blogit/mina-0

  Moi, yllä linkki mun odotusblogiin. Meillä ei-niin-tavallinen tarina, mutta onneksi nyt kaikki hyvin, marraskuuta odotellessa :).

  VastaaPoista
 3. 26v esikoista odottavan (laskettuaika huomenna!) blogi joka jännityksellä odottaa tulevaa vauva-arkea eikä malta odottaa että pääsee synnytyksen jälkeen taas urheilemaan!

  VastaaPoista
 4. Jottei vauva-arjen keskellä suhde kumppaniin unohtuisi, niin kirjoittelen blogissani havaintoja, ajatuksia ja vastaan tulleita ideoita täydellisen parisuhteen reseptiä etsiessäni.

  www.parisuhdekonditoria.com

  VastaaPoista
 5. "Rosa ja Neponen on lifestyleblogi, jossa seurataan 6/15 syntyneen Neelan ja hänen äitinsä elämää. Eletään lapsiperheen arkea ja pohditaan lastenkasvatusta, pukeudutaan ja sisustetaan. Tervetuloa mukaan!"

  http://www.rosajaneponen.com

  VastaaPoista
 6. Jos vastaan tulee hoitoblogeja joita kannattaa mainita niin vinkit otetaan vastaan. Vaikka oma raskaus lähenee loppua niin jotenkin nämä hoitoblogit vetävät minua vieläkin..

  VastaaPoista
 7. Unelmienelamista.blogspot.fi
  Blogissa höpinöitä arjesta viiden muksun kanssa,tällä hetkellä eletään vaaleanpunaisessa vauva kuplassa♡ lastenvaatteet, kirppistely ja käsityöt on myös vakio aiheita!

  VastaaPoista
 8. Blogissani kerron ensisijaisesti itsellisenä naisena hedelmöityshoidoista, pitkähköstä prosessista ennen kuin niihin pääsin ja matkasta kohti äitiyttä. Mukaan toki mahtuu myöskin elämää hoitojen ulkopuolelta :)

  http://minnamononen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Olen tykännyt seurata blogiasi, koska meillä on muutaman päivän välein syntyneet lapset!:) omassa blogissani kerron vauva-arjesta, tulevista häistä ja kaikista muista tavallisista asioista. :) valkeela.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. Kiitos teille ja keskityn teidän blogeihin paremmin tuossa illemmalla kun ehdin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)