torstai 11. helmikuuta 2016

Vielä yhdessä koossa

Täälä odotellaan enemmän ja enemmän, milloin synnytys mahtaa käynnistyä kun ei oikein ole merkkejä mihinkään suuntaan. Ainakaan vauvalla ei ole kiirettä tulla maailmaan ja onkin tainnut tulla siinä isäänsä. ;) Enemmän olenkin laitellut kuvia tuonne blogini Instagram sivulle, mistä pääsee minua seuraamaan kun laittaa pyynnön. Sinne pääset tästä linkistä: https://www.instagram.com/haaveistatotta/.

Oma olotila alkaa pikkuhiljaa olemaan tukala kun vauva painaa alas, mutta vielä olen hyvin pärjännyt. Kävelylenkkejä teen edelleen melkein päivittäin oman olotilan ja sään mukaan, jotka piristää kyllä mieltä kun ei tarvitse vain neljän seinän sisällä oleskella. Mies alkaa myös pikkuhiljaa olemaan malttamaton ja kovasti jo odottaa, milloin lähtö tulisi. Vielä ei ole tarvinnut miehelle töihin soitella, että tulisi kotiin. Minulle on kuitenkin alkanut tässä vähän tulemaan sellainen tunne, ettei tämä vauva vielä hetkeen täältä yksiöstä maailmaan synny, ellei päätä yllättää. Tässä voi vielä hyvin mennä se parikin viikkoa kun vauva syntyy. Huomenna minulla onkin neuvola, josta tulenkin kertomaan jälleen kuulumisia. Palaillaan taas huomenna! :)

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihanaa että kaikki on mennyt hyvin <3 Jännityksellä odottelen koska teillä alkaa myös pikkuinen tekemään lähtöä yksiöstään <3 Tsemppiä loppuodotukseen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Jännitystä tässä on kyllä tarpeeksi. :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)