sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Siirtoon pääsy

Taidetaan päästä huomenna siirtoon. Aamulla soittivat, mikä on tilanne ja 9:stä 5 oli vielä jäljellä. Oli selvästi yksi paras munasolu, mikä todennäköisesti huomenna siirretään. Toivon kovasti, että huomenna on kaikki vielä hyvin ja saataisiin pakkaseenkin muutama.  Jännäksi käy! :)

6 kommenttia:

 1. Mepäs mennään melkeinpä identtiselle aikataululla. Meillä on myös siirto huomenna edessä! Tsemppiä siis sinne päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää menevän! :) Toivottavasti kummallakin tulee se toivottu tulos!

   Poista
 2. Tsemppiä siirtoon! Ihan mielenkiinnosta kysyn, että kerrottinko klinikalla joku syy, miksi siirretään 4- päiväinen alkio? Meille sanottiin, että niitä ei koskaan siirretä, sillä ovat niin hassussa vaiheessa neljäntenä päivänä, että niitä on vaikea tulkita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä piti punktio olla alunperin tuossa viimme perjantaina, mutta tämän kaupungin Fertinova oli jostain syystä silloin kiinni, jonka takia keräys tehtiin jo torstaina. Joten ajattelin sen tuon takia johtuvan. En oikein muuta syytä tiedä asialle. :)

   Poista
 3. Saalis kuulostaa hyvältä. Laatu on määrää tärkeämpi. Tsemppiä siirtoon (vaikka punktion jälkeen se on yleensä ihan piece of cake)! :)

  Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! :) Punktio ei ollut niin paha, mitä odotin ja siirtohan tosiaan on ihan helppo juttu siihen verrattuna. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)