maanantai 29. syyskuuta 2014

Epäonnistunut

Vaikka kuinka olen yrittänyt olla viimme päivinä positiivinen, niin se typerä epävarmuus iskee päälle yhä uudelleen. Minulla on oikeastaan täysin varma olo, etten ole raskaana. Rinnat on yhä kipeät ja maha välillä turvoksissa, mutta todennäköisesti ne johtuu vain Lugesteronista. Ne mahan nippailutkin loppui pari päivää siirron jälkeen ja eipä sen kummemmin ole mitään nippailua ollutkaan. Pari päivää pitäisi odottaa, että pääsee verikokeeseen. Saan kuulla tuomion, olisinko raskautunut vai vajoanko maan alle suremaan negatiivista tulosta. Testiä en uskalla tehdä, koska pelkään siihen taas tulevan se yksi viiva. Mitä lähemmäs verikoetta mennään, sitä epävarmemmaksi tulen. Yritä tässä nyt sitten olla positiivinen...


10 kommenttia:

 1. Oireet tai oireettomuus ivf:ssä voi tarkoittaa mitä vain. Eli vaikka olo on toivoton niin voit ihan hyvin olla raskaana. Muistan kuinka sekaisin sitä oli oman ivf:n jälkeen. Minä olin myös varma epäonnistumisesta ja kyttäsin ja analysoin omaa oloani. Testi teille kertoo sitten kuinka asia oikeasti on. Tsemppiä loppupiinailuun!

  Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tämä oireettomuus olisi merkki raskautumisesta, vaikka minulla nyt onkin todella epävarma olo. :)

   Poista
 2. Toivottavasti sieltä plussa tulisi vaikkei nyt tuntuisikaan siltä! <3

  VastaaPoista
 3. Pieni piristys päivääsi :) Mulla luget ei koskaan aiheuttaneet rintojen aristusta, vaikka aluksi niin luulin. Hoitokierroissa rintojen aristus hiipui aina joskus pp 9, vaikka lugeja käytettiin sinne pp 14 asti.

  Tsemppiä! Älä luovuta vielä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä! :) Tosin itselläni on nyt pp7 menossa, että ehkä rintojen aristus voi tästä vielä laantua, mutta yritän parhaani mukaan ajatella vielä positiivisesti.

   Kiitos Suvi! :) <3

   Poista
 4. Mä olin ekalla yrityksellä aivan varma, että tärppäsi ja oli kaikenmaailman oireita. No negahan siitä tuli. Toisella yrityksellä ei tuntunut miltään ja olin ihan varma, että se siitä sitten. Ja plussa kuitenkin tuli :) Eli eipä ne olotkaan siihen kauheasti vaikuta! Nyt koitat vaan rauhassa odotella testipäivää (ja joo helpommin sanottu kuin tehty, tiedän! ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli pari päivää siirron jälkeen sellainen positiivinen olo, mutta siitä sitten alkoikin se epävarmuus. Ehkä tässä vielä voi olla toivoa! :) Yritetään olla rauhassa odotella, vaikka eihän se tosiaan helppoa ole.

   Poista
 5. Mulla kaksi luomuraskautta ja kummassakaan ole ollut mitään oireita ennen lähemmäs rv 8, jolloin tokalla kertaa alkoi phv nostaa päätään. Mistään mahan nippailuista ei ole ikinä ollut tietoa raskaana ollessa. Tsemppiä piinailuihin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3 Minulla oli pari päivää siirron jälkeen niitä mahanippailuja, mutta ne loppuivat sen jälkeen. Turvotusta on kyllä ollut sen jälkeen, ehkä enemmän kun normaalisti. Vaikea sanoa mihinkä tulokseen päädytään. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)