keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Epävarmuutta

Siirrosta on nyt kaksi päivää. Mahaa on iltaisin särkenyt kun olen vaihtanut asentoa, mutta en oleta sen olevan vielä mitenkään raskauteen liittyvää, vaan uskon sen johtuvan vain Lugesteronista. Myös pientä rintakipua on ollut ja senkin laitan kyllä Lugesteronin piikkiin. Monesta paikasta olen lukenut, että se voi aiheuttaa jonkinlaisia oireita.

Olen viimmepäivinä rukoillut ja toivonut, että hoito tuottaisi toivotun tuloksen. Viimme rukoilusta onkin kulunut jo monta vuotta aikaa, joten oli nyt hyvä aika kokeilla taas. Epävarmuus on kuitenkin pikkuhiljaa hiipinyt luokseni ja on alkanut tulemaan tunnetta saadaanko ollenkaan lasta. Koitan nyt pitää jalat maassa ja olla liikaa tutkimatta omaa kroppaani,vaikka se vaikiaa onkin. Verikokeeseen menen to 2.10 eli tässä on vielä yli viikko jännittämistä siihen. :) 

2 kommenttia:

  1. Jännittäviä hetkiä. :) Olin hetken poissa blogin parista, joten oli mahtava lukea sinun kuulumisistasi. Täällä edelleen peukut pystyssä, että onnistutte! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iina! :) Pitää toivoa, että kaveri kiinnittyy ja pysyisi mukana loppuun asti. Toivottavasti teilläkin pian alkaisi hoito alulle. :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)