torstai 18. syyskuuta 2014

Punktio

Mies ei ollut keräyksessä mukana, mutta kävi oman osuutensa jättämässä ja meni siksi aikaa töihin. Punktio ei lopulta sattunut juuri mitään, koska olin varautunut pahempaan kipuun ja oloon. Puudutus ja kipulääkkeet nousi ihan kivasti päähän, ihan kun olisin ottanut jotain vettä väkevämpää. Noin 13 munarakkulaa kerättiin, josta löytyi 13 munasolua. Vasemmalle jätettiin kaksi munarakkulaa, koska olivat niin kaukana, ettei minua viitsinyt enää piikittää ja olisi ollut minulle haitallista. Huomenna soittavat, miten on munasolut hedelmöittyneet ja toivon, että suurinosa edes hedelmöittyy ja jatkaa jakautumistaan, niin voi laittaa pakkaseenkin talteen jos ei tästä ensimmäisestä kerrasta onnistu.

Keräyksen jälkeen makoilin n. tunnin sängyssä ja join teetä/söin suklaata kun tarjoiltiin. Sai vain olla. Olo oli jo niin hyvä, että mies pääsi minut hakemaan kotiin. Saatteli vielä oikein kotiovelle asti! :p Nyt koitan juoda mahdollisimman paljon ja ottaa kevyesti. Illalla otan Lugesteronin ja jatkan sitä raskaustestin tekemiseen asti. Maanantaina toivottavasti saadaan kyytiläinen matkaan! :)

2 kommenttia:

 1. Ihanaa, että punktio meni noin hyvin. :) Toivotaan, että jatkossakin kaikki menee yhtä hienosti ja että tulet pian raskaaksi!

  Todella kurja tilanne tuon miehen suhteen. Ehkä kannattaisi jotenkin hienovaraisesti vihjata tytölle, että jos perheessä koskaan tapahtuu mitään ikävää niin sinulle voi kertoa ihan kaikesta? Tai jotenkin vaivihkaan udella, jos jotain on tapahtunut? Ihan kamalaa, ettei poliisit ole asialle tehnyt mitään! Toivottavasti jaksat asiasta joskus valittaa poliisille, jos vain mahdollista. Tsemppiä joka tapauksessa.

  http://nytheti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta! :) Olen kyllä joskus kyseiselle tytölle sanonut, että hän voi minulle kertoa ihan mistä tahansa asiasta ja olen kysellyt ihan muuten, miten hänellä menee. Mutta sitä on tapahtuneen jälkeen helppo piilottaa pahanolon sisälleen ja esittää iloista. Ainakin itse käyttäydyin niin silloin aikoinaan. Vielä en ole mennyt uudelleen poliisin juttusille, koska jotenkin sitä pelkää että kaikki perhesuhteet menee siinä kun sukulaistytön äiti laittaa välit poikki.

   Poista

Kiitos kommentista! :)