sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Yrityskierto 2

Kuukautiset alkoi ja olen jopa iloinen niiden alkamisesta koska kierto on säännöllinen, mitä ennen esikoisen raskautta. Kp 31 jäi siis tämä kierto ja toivon mukaan nyt myös pysyisi säännöllisenä. Yk 2 alkoi ja ärsytykseen löytyikin syy, nimittäin nämä kuukautiset. Katse eteenpäin mennään ja nautiskellaan kesästä :)

2 kommenttia:

  1. Moi! Mielenkiinnolla jään seuraamaan toisen lapsen yritystä,sillä meillä toivotaan myös esikoiselle leikkiseuraa. Meillä 8kk ikäinen lapsi ennestään. On jotenki jännää, miten heti, kun kuukautiset imetyksen jälkeen alkoivat,päässä alkoi heti surrata ovulaatiot, ajoitukset jne. Toiveet ja ajatukset toista lasta kohtaan kasvoivat kertaheitolla, kun siihen ns. Annettiin lupa. Meilläkin lapsettomuustaustaa, joten toisen lapsen saaminen ei ole itsestäänselvää, kuten ei esikoisenkaan saaminen ollut. Välillä tunnen jopa huonoa omaatuntoa toiveistani ja haluistani saada toinen lapsi, sillä monet eivät saa edes sitä ensimmäistä. Olen kuitenkin todella kiitollinen lapsestani joka ikinen päivä. Ovatko tällaiset tunteet sinullekin tuttuja nyt kun teilläkin on toinen toiveissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Tsemppiä myös teille toisen lapsen yritykseen ja toivottavasti teille suodaan pian uusi leikkikaveri! <3 On monesti huono omatunto, mutta meille ei tämä ensimmäinenkään tullut helposti ja samat tuntemukset on pyörinyt mielessä kun haaveilen toisesta ja monet eivät saa sitä ensimmäistä, ehkä koskaan. Olen kyllä kiitollinen, että meille tämä ihana ihme suotiin! <3

      Poista

Kiitos kommentista! :)