torstai 6. heinäkuuta 2017

Hoidot jatkuu elokuussa

Naistentautien poliklinikalta soitettiin aamulla ja voi olla, että päästään jo heti ensi kuussa aloittamaan pakastealkionsiirrot ja käskettiin soittaa heti kun kuukautiset alkaa niin varataan aikaa kp 10-12 välille.Vähän rupesi nyt perhosia pyörimään mahassa kun tajusin, että me eletään nyt jo heinäkuuta, eikä siihen ole enää kuin kuukausi. Hämmennyksissä kyllä unohdin kysyä, että aloitetaanko ne heti ensi kierrossa vai onko vain joku kierron kartoitus ja tehdäänkö lääkkelliseen vai luonnolliseen kiertoon. Tosin toivoisin lääkkeelliseen kiertoon kun on huonoja kokemuksia luonnollisesta kierrosta esikoista yrittäessä kun ei koskaan päästy siirtoon asti. 2 alkiota odottaa pakkasessa ja nähtäväksi sitten jää selviääkö ne sulatuksesta vai aloitetaanko koko rumba alusta :)

Malttamattomana nyt rupesin odottamaan ensi kuuta, mutta yritän nyt keskittyä kesästä nauttimiseen ja sitten elokuussa miettiä tarkemmin hoitoja kun ne kuukautiset alkavat. :)

6 kommenttia:

 1. Muistelisin että jos tehdään lääkkeelliseen, niin pitää käydä siirtoa edeltävässä kierrossa ultraamassa. Mutta jos luonnolliseen, niin suoraan vaan siirtoon siitä kierrosta, josta aloitetaan. Mutta en ole varma. Muistikuva vaan olisi tällainen.

  Olikos teidän poika tuoresiirrosta vai pas:ista? Oliko silloin lääkkeellinen? Meillä ainakin (sairaalan puolelta) haluttiin ensin kokeilla luonnollista. Itse pyysin lopulta lääkkeellistä, kun siinä jää kaikki ovistestistressit ja viikonloppuun osuvan siirtoajankohdan pelkääminen väliin. Neljä alkiota siirrettiin luonnolliseen kiertoon ja viides lääkkeelliseen. Viides tärppäsi. Siinä vaan tarvitaan tukilääkitystä johonkin rv 10 paikkeille. Muistelisin että siihen upposi meillä n. 280 e.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poika sai alkunsa tuoresiirrosta ja pas tehtiin mulla lopulta lääkkeelliseen kun kolme kertaa yritettiin luonnolliseen kiertoon, mutta koskaan ei päästy kun meni siirto aina viikonlopulle, joka ei tietenkään onnistu. Mä pyysin silloin myös lääkkeelliseen ja sähköiset reseptit mulle tekivät kun olivat pyytäneet lääkäriltä siihen luvan ja kävin hakemassa vain apteekista lääkkeet, että pääsin seuraavana päivänä niitä käyttämään. En tiedä, miten nyt sitten asiat etenee ja varmaan nyt kokeillaan ensin luonnolliseen kiertoon kun ei mitään ollut puhetta lääkkeistä. :)

   Poista
 2. Meille valittiin heti samanlainen hoito, kuin esikoista yrittäessä. Lääkäri ei edes miettinyt muuta. Yksi käynti oli, jossa tarkistettiin munasarjojen tilanne ja samalla sain reseptit. Tsemppiä! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Saapa nyt nähdä, mitä lääkäri mulle on miettinyt mutta oletan että kokeilevat ensin luonnolliseen kiertoon ja jos ei päästä siirtoon niin ajattelin pyytää lääkkeelliseen kiertoon siirtoa :)

   Poista
 3. Onnea siirtoon toivotaan parasta!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)