maanantai 5. kesäkuuta 2017

Toinen kierros

Täälä alkoi ensimmäinen yrityskierto ja toinen lapsi saa nyt tulla kun on tullakseen. Syksyllä jatkuu sitten jossain vaiheessa lapsettomuushoidot, mutta nyt mennään siihen asti eteenpäin sen suurempia paineita raskaudutaanko vaiko ei. Toiveet ei ainakaan ole kovin suuret luomuraskauteen, vaikka eihän sitä koskaan tiedä jos meidän kohdalla joskus ihme kävisi. Neuvolatädille kerroin meidän lapsihaaveesta ja hän vielä varmistaa Naistentautien poliklinikalta tarvitaanko erikseen lähetettä vai päästäänkö ilman sitä ja lupasi siitä soitella vähintään ensi viikolla kun asia varmistuu, niin päästään varaamaan aikaa syksylle suunnittelukäynnille.
Kaapista löysin sattumoisin pari vanhaa ovulaatiotestiä, joista on päivämäärä mennyt jo yli vuosi sitten ja en tiedä toimiiko nämä enää, mutta ajattelin käyttää tässä kierrossa kaapista pois, niin näkee samalla ovuloinko ollenkaan. Kierrosta ei ole vielä mitään tietoa, mutta toivottavasti pian tasoittuisi siihen, mitä oli ennen kun tulin raskaaksi. On tämä kieltämättä taas vähän jännittävää olla mukana tässä vauvahaaveilussa ja milloin täällä ollaan mahdollisesti uudestaan raskaana. :)

4 kommenttia:

  1. Mulla oli mennyt hymynaamatesteistä päiväykset muutama kuukautta aikaisemmin kuin yritin käyttää niitä ja siitä testilaitteesta oli loppunut paristo. Mitään ei tapahtunut kun yritin käyttää. Tikut ehkä olisivat toimineet, jos olisi ollut uusi laite. Tuskin ne niin helposti menevät vanhaksi. Että aika hyvin on paristot ajoitettu niissä. Toki voi olla eroa. Mulla oli tikkujakin vain muutama jäljellä. Varmaan jokainen laitteen käyttö kuluttaa paristoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä ensi viikoilla testailla toimivatko ja kun ei ole tullut käytettyä pitkään aikaan, niin vaikea sanoa onko testilaitteessa vielä paristoja jäljellä. :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)