torstai 1. kesäkuuta 2017

Kuukautiset alkoi

Oli aamulla kyllä varsin epäuskoinen olo kun tuli vuotoa pyyhkiessä, eikä ollut mitään kuukautiskipuja sinnepäinkään että ne olisi nyt tulossa. Ihana tunne kuitenkin kun ne nyt alkoi ja lasken nämä ensimmäisiksi kuukautisiksi, koska ne reilu kaksi kuukautta sitten tulleet olivat niin mitättömät, ettei sitä tullut kun pari tippaa siteeseen neljän päivän aikana. Imetän edelleen sen kerran vuorokaudessa ja päätettiin miehen kanssa, että kun tulee reissusta ja jää 11 viikon lomalle niin lopetetaan tuo viimmeinenkin imetyskerta pois. :) Jospa me syksyllä päästään sittenkin yrittämään sitä pikkukakkosta <3

Tänään tuli myös tasan kaksi vuotta siitä kun tuo rakas pikkuinen siirrettiin kohtuuni kasvamaan :)

2 kommenttia:

 1. Onnea teille jo valmiiksi uuteen yritykseen. Toivottavasti teille toinenkin lapsi suodaan, että saa poikakin leikkikaverin..
  Mulle on kaikki vauva masut yms. Haikeita tällä hetkellä siksi että meidän lapsi luku on nyt suunnitelmien mukaan täys, niin tuntuu kamalalta ajatella ettei enää pääse kokemaan sitä ihanuutta. Mä olen nauttinut raskaudesta ja jopa synnytyksestä niin että sen puolesta voisi tehdä Vauvoja vaikka 10,mutta halutaan kuitenkin että on yksilöllistä aikaa kaikille lapsille ja mitä enemmän niin sen enemmän se vaatii myös vanhemmilta.
  Se on hassua miten voi olla vaikka esikoisen odottajallekin kateellinen kun hän saa kokea sen kaiken vaikka itse saanut kokea kolmasti ja oma päätös on että kolme riittää, niin silti tulee se vauvamasu kateus..
  Toki siinä rajoissa että osaa olla onnellinen toisen puolesta ja hyväksyä että ne ajat nyt vaan on takana päin 😅
  Eksyin taas aiheesta, mutta tuo on vaan niin jännää aikaa kaikki, yritys ja haaveet, toiveet, odotus.. Toivon todella että saat kokea sen kaiken useammin kuin kerran..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan, että vielä lapsi suodaan ja pääsisi kokemaan sen kaiken uudestaan. Ensimmäisestä raskausajasta ja synnytyksestä tuli hyvä fiilis kun menivät hyvin sen suurempia ongelmia. Mäkin olen valitettavasti huomannut itsessäni vähän kateellisuutta muita raskaana olevia kohtaan kun tässä on kovasti odottanut näitä kuukautisia ja turhautunut jo pari kertaa kun eivät tule. Meillä on haaveissa se 2-3 lasta ja saa sitten nähdä, mitä ollaan mieltä toisen lapsen tullessa että halutaanko vielä lisää vai onko lapsiluku siinä kun miehelläkin ikää alkaa vähän olla. Mullakin nyt vähän karkasi aihe, mutta se vie varmaan oman aikansa kun hyväksynyt sen, että lapsiluku on nyt tässä ja tehdä sitä surutyötä sen suhteen ja iloita niistä lapsista kun ovat vielä pieniä :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)