sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Pojan huone

Pojan huoneeseen ei ole hirveästi vielä kerääntynyt tavaraa kun suurinosa leluista on kaapeissa ja päivät me leikitäänkin aina olohuoneessa ja makuuhuone onkin toiminut vain sellaisena rauhoittumispaikkana eli nukkumista varten. Tarkoitus on hankkia huoneeseen joku kiva lelulaatikko, missä voisi kaappien lisäksi säilyttää leluja ja enimmäkseen meiltä löytyy satukirjoja, mitä lueskellaan pojalle. Verhotankoa ja verhoja ei olla huoneeseen laitettu kun huoneeseen tulee enemmän valoa.

Voi olla, että muutetaan poika jossain vaiheessa toiseen pienempään makuuhuoneeseen ja tehdään tästä sitten miehen tietokone- ja vierashuone, mutta ainakin vielä saa toimia pojan makuuhuoneena. :)

Onko teillä ehdottaa mitään kivaa lelulaatikkoa?

6 kommenttia:

 1. Tuo olisi unelma! Saada itselle oma mieshuone :D
  https://faijahommia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt on sopivasti huoneita niin saa mies oman pelihuoneen :)

   Poista
 2. Odotan kovasti, että löydettäisiin hieman isompi koti ja saisin tytölle oman huoneen! En malta odottaa sen sisustamista. Lelulaatikoksi ainakin legoille haaveilen tällaisesta http://www.jollyroom.fi/lastenhuone/sailytys/laatikot/lego-sailytys-8-design-collection-harmaa näitä voisi pinota muutaman päällekäinkin. :)
  Sinulle on haaste blogissani https://valkeela.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 3. Meillä oli sen vuoden meidän omakotitalo etsinnässä kun vihdoin löytyi. Pikkuhiljaa olen sitten sisustanut. Olen nähnytkin noita joillakin ja ovat kyllä ihania. Kiitos haasteesta ja täytyy piakkoin vastailla. :)

  VastaaPoista
 4. Onpa nätti huone! Ja ihana nojatuoli! Mäkin oon haaveillut tuolista lastenhuoneeseen, mutta mies ei ole ollut vakuuttunut. Mikä lie hänellä ollut syynä, ettei ole niin innostunut. :) Meille kyllä mahtuisi sellainen. Ehkäpä täytyy vielä katsella, jos löytyisi joku kiva tuoli, josta molemmat tykättäisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoli on kyllä tarpeellinen, että voi istualtaan imettää ja se onkin miehen ostama aikoinaan ja on ollut hyvä. :) Toivottavasti löydätte kivan tuolin lastenhuoneeseen. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)