maanantai 2. marraskuuta 2015

Sairasloma

Tänään tuli sitten haettua sairaslomaa kun oma vointi ei ole tällähetkellä mikään parhain. Matalat verenpaineet ja hemoglobiini on aiheuttanut heikotusta ja pyörryttämistä jo pitemmän aikaa ja tiheä syöminenkään ei tunnu tällähetkellä auttavan. Toisena on unettomuus, joka on kestänyt useamman viikon ja nukkumisesta ei tule öisin oikein mitään kun heräilen vähän väliä. Aamulla tuntuu kun en olisi nukkunut yöllä ollenkaan ja työpäivät menee jossain sumussa kun koko ajan vain väsyttää.

Nyt olenkin tämän viikon sairaslomalla jos saisin jotenkin nukuttua ja kerättyä voimia. Lääkkeeksi sain melatonin nimisen lääkkeen, jonka pitäisi vähentää nukahtamisaikaa. Jospa tämä tästä vielä iloksi muuttuisi ja olisin ensi viikolla vähän pirteämpi ja energisempi tai haen lisää sairaslomaa jos vointi ei tästä kohene.

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä nukahtamis- ja univaikeuksiin! Itse juuri palasin reilun viikon saikun jälkeen töihin ja poissa on se hyvä olo, jonka siivittämänä meni viikonloppu.
  Eilen kaaduin illalla suoraan sohvalle, kun päästiin esikoisen kanssa kotiin klo 20 ja sain hänet nukkumaan vähän myöhemmin. Nukahdin sohvalle ennen kuin edes ehdin avata televisiota ja mies herätteli sitten siirtymään omaan sänkyyn puolenyön aikaan.
  Ihan järkyttävä väsymys.
  Minä tosin sain kyllä nukuttua, joten siinä mielessä parempi tilanne.
  Toivottavasti olo hellittää eikä vielä tarvitse pitkään olla saikulla.
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivotaan, että tämä tästä helpottaa kun ei töissä oikein jaksa jos pitää silmät ristissä tehdä töitä. Eiköhän tämä tästä vielä hyväksi muutu jos saisi tuon unen takaisin ja olisi energiaa muuhunkin! :)

   Poista
 2. Jaksamisia ja toivotaan jotta unikin sieltä tulisi.
  Nuo kukkumiset on raskaita vaikka ei töihin tarvikkaan mennä, en saa siltikään päivällä nukuttua lasten kanssa ja välillä sitä on vähä tööt :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta! :) Minulle pitkät yöunet on tärkeitä, koska muuten seuraavasta päivästä ei tule mitään. Alhainen hemoglobiinikin myös vaikuttaa tähän jaksamiseen, että jos sen saisi nousemaan niin vointikin kohenisi. Rautalääkitystä nyt ainakin nostettiin jos tulisi tulosta.

   Poista
 3. Voih, toivottavasti vointisi kohenisi ja saisit levättyä <3 Täällä ollaan herätty viimeset 2-3 viikkoa tasan klo.3.00 yöllä ja koitettu saada unenpäästä kiinni.. no siinä sitten vähintään yli tunnin verta kukuttua saa ehkä jotenkin unesta kiinni ni kello herättääkin töihin 5.30, että melkosena zombiena täällä ollaan liikuttu jo tovin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tämä tästä menisi parempaan suuntaan ja jaksaisi taas töissä. Väsy kieltämättä meinaa olla kun hemoglobiini on alhaalla, mutta jospa tämä tästä. :) Nukuttua olen kuitenkin saanut nyt vähän paremmin, vaikka tulee yhä heräiltyä ja pyörittyä sängyssä.

   Poista

Kiitos kommentista! :)