maanantai 3. marraskuuta 2014

Viallinen raskaustesti?

En olisi uskonut, että minä tulen tänne laittamaan joku päivä kuvan raskaustestistä. Ensimmäistä kertaa saan raskaustestiin tuollaisen valkoisen viivan, jota en luokittele plussaksi kun siinä ei ole väriä. Testi on David pregnancy. Hämmästyneenä aamulla katsoin testiä n. 2-3 minuuttia testin tekemisen jälkeen, että "mikä tuo on! En ollut mitenkään riemuissani, koska viivassa ei ole väriä ja monella sivustolla kerrottiin, että se ei ole plussa. Tänään on kp 31 ja en todellakaan osaa uskoa, että meillä nyt yhtäkkiä normaalista kierrosta tärppäisi. Muutenkin on vähän tuntemuksia, että kuukautiset taitaa pian alkaa. Ehkä testailen parin päivän päästä uudelleen jos vuotoa ei näy. :) 

Mitäs te olette mieltä?


8 kommenttia:

 1. tasottuko ne värit tosta vai jäikö se tollaiseksi? Mä en kyllä osaa valitettavasti auttaa, onko se + vai ei :/.. toivottavasti on.. uutta testiä vaan ostamaan.. mä en ainakaan malttais olla tekemättä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testi jäi tuollaiseksi. :) Muutama testi on kaapissa, mutta en uskalla niitä vielä kuluttaa, että odotan nyt pari päivää. En itse osaa uskoa, että nyt yhtäkkiä normaalissa kierrossa tärppäisi.. :)

   Poista
 2. Mää en kyllä malttaisi odottaa muutamaa päivää :D.

  -E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole kuukautiset vielä myöhässä niin sen takia odotan vielä pari päivää. :)

   Poista
 3. Klikkasin kuvaa suuremmaksi (kyllä näin tein).. Minusta siinä on selkeä plussa, siis ihan väriä tuossa viivassa! Varovasti haluaisin onnitella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en oikein näe testissä väriä kun vain tuon valkoisen viivanpaikan. Vielä ei kannata onnitella, että testailen parin päivän päästä uudelleen jos vaikka tulisi hailakka viiva, en tiedä vielä. :) En jotenkin nyt millään usko raskauteen. :)

   Poista
 4. Oi toivottavasti se olis se plussa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta, mutta pelätään pahinta! :) <3

   Poista

Kiitos kommentista! :)