keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Mietteitä

Minua on alkanut mietityttämään kun ensimmäisiä kertoja olin ultrassa naistentautienklinikalla ja lääkäri ihmetteli vasemman puolen munasarjaani ja totesi "onko sitä mahdollisesti leikattu" kun ei meinannut nähdä sinne puolelle ollenkaan. Itselläni ei ainakaan ole tietoa kyseisestä asiasta. Olen myös huomannut, että vasen puoli on aina kipeä ultratessa tai sitä painellessa, sekä myös yhdynnän jälkeen sieltä puolelta välillä nippailee.

Myös ensimmäisen ICSI-hoidon aikana huomasin sille puolelle tulevan pienen patin, joka tuntui selvästi koskettaessa ja oli kipeä, myös mieskin tunsi sen. En tästä kuitenkaan ole maininnut lääkärille mitään, koska en olettanut olevan mitään vakavaa ja se häipyi siitä itsekseen.

Myös viimme vuoden elokuussa ja tämän vuoden toukokuussa sain kovia alavatsakipuja, jotka ei meinannut loppua millään, paitsi mahaa hieromalla. Ne oli vähän kuin sellaisia kouristuksia, jotka hellitti pariksi sekunniksi ja taas tuli uusi. En oikein tiedä, miten mahan hierominen siihen yhtäkkiä auttoi mutta tiedänpä mitä tehdä jos tulee uusi.

Tässä mietinkin voisiko vasemmalla puolella olla kysta tai jotain muuta alkua alkamassa. Meinasinkin tästä mainita perjantaina ultrassa jos se tutkittaisiin paremmin. Toivottavasti sieltä ei kuitenkaan löytyisi mitään vakavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)