lauantai 18. lokakuuta 2014

Laatikko

Joka on pengottu läpi moneen otteeseen. Otan sen esille ja katselen pieniä vauvanvaatteita. Mietin jälleen ties kuinka monetta kertaa, miten voisin jossain vaiheessa pukea näitä omalle lapselle, mutta se aika tuntuu vielä ikuisuudelta. Muiden elämä jatkuu, meidän ei. Katselen vierestä muiden onnea ja joudun toteamaan olevani vajaa naisena, joka ei onnistu edes raskautumaan. Miltä tuntuisi olla edes sen pienen hetken raskaana? Voi kun tietäisinkin...

Kotona on hiljaista ja edes miehen ääntä en tule täälä kuulemaan moneen viikkoon. Ainoastaan kissat kehrää vieressä ja tv:stä kuuluu puhetta. Ulkona on kaunista, mutta pikkuhiljaa lämpötila alkaa laskea pakkasen puolelle, eikä sielä pian enää tarkene ilman talvitakkia. Aika tuntuu hidastuvan ja päivät kuluu turhan hitaasti. Ikävöin jo miestä, vaikka hänen lähdöstään on vasta päivä. Illalla on mukava sytyttää tuikkuja yön pimeneviin iltoihin, lukea kirjoja ja pitää lämmintä vilttiä päällä.

Luin tänään raamattua ja törmäsin tähän Ps 89: 17-18, joka annettiin minulle muistolauseeksi kun pääsin rippikoulusta. Tuli hymy huulille. :)

Ps 89: 17 Alati sinä olet ilomme lähde, sinä olet uskollinen, sinä annat meille menestyksen. Ps 89: 18 Sinä olet meidän voimamme ja ylpeytemme, sinun hyvyytesi rohkaisee meitä.6 kommenttia:

 1. <3 toivon niin, että tekin onnistutte pian! Ihania vaatteita sulle kertyny. Ajattele, että mä uskalsin vasta nyt käydä ostamassa ekan bodyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3 Mä olen muutaman vaatteen ostanut siinä yrittämisen alussa ja muutaman vaatteen tuossa n. 6kk sisällä. Joukossa on ihan äitiuspaitojakin, mitä joskus olen saanut omalta äidiltäni. :) Eihän siinä ole mitään pahaa,että olet nyt ostanut ensimmäisen bodyn, koska sitten ne ei muistuta sua missään laatikossa, että pääsetkö niitä koskaan käyttämään. :)

   Poista
 2. Täälläkin yksi pieniä vaatteita laatikkoon kätkenyt. :) Ihania vaatteita! Onko sulla tossa laatikossa sellain bolakoru? Pitäisköhän omatkin jemmat kuvata blogiin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On tuo bolakoru, jonka olen hankkinut kun tuli vuosi yritystä. Kannattaa vain kuvata ;)

   Poista
 3. Ihana laatikko.. :) Meillä on pieni paperinen pussi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivon kovasti, että teillä tulee vielä sille pussille käyttöä! <3

   Poista

Kiitos kommentista! :)