torstai 23. lokakuuta 2014

Ikuisesti kahdestaan

Varasin ensimmäisen ajan psykologille, joka olisi jo ensi viikolla. Oli vähän hankala puhua kun olin juuri rengasliikkeessä vaihtamassa talvirenkaita ja ulkona yritän itkukurkussa selittää vähän omasta elämästä ja miksi haluan juttusille.

Huomaan jälleen, kuinka lapsettomuus oikein repii sydäntä palasiksi ja välillä musiikki auttaa siihen tilanteeseen hyvin. Tällähetkellä ainakin Arttu Wiskarin - Ikuisesti kahdestaan kappale saa minulla koko ajan kyyneleet nousemaan silmiin. Mitä siihen enää lisättävää..


2 kommenttia:

 1. Ikuisesti kahdestaan on kyllä todella voimakas biisi lapsettomalle.. Tai niin ainakin itse olen kokenut. Toisaalta laulussa on jotain toiveikkuutta, mutta kyllä se toisinaan saa palan kurkkuun. Minulla soi viimeksi kesällä Arttu Wiskari junassa kuulokkeista, kun matkasimme kohti poliklinikkaa..
  Voimia sinulle Laura. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se melko voimakas biisi, vaikka kyllä siinä pala kurkkuun nousee jos sitä oikeasti tullaankin elämään ikuisesti kahdestaan. Toivottavasti kuitenkin saataisiin elää sitä kolmistaan. :) Kiitos Iina! <3

   Poista

Kiitos kommentista! :)