sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Neuvola rv 35+1

Blogin päivitys on vähän jäänyt kun en ole saanut aikaiseksi oikein kirjoitella mitään loppuun, mutta olen yrittänyt kuitenkin neuvolakuulumisia laittaa tänne ylös. Neuvolakäynnit tihentyy jälleen näin lopussa ja seuraava neuvola on alle kahden viikon päästä rv 37. Viikko sitten tuli käytyä jälleen neuvolassa ja vauvalla on edelleen kaikki hyvin, vaikka sf- mitta meneekin sillä alakäyrän puolella.

Uuteen painoarvioon en saanut uutta lähetettä ja en varmaan enää saakaan, mutta uskon pienokaisella olevan silti kaikki hyvin, vaikka siro kaveri meille on todennäköisesti tulossa. En malttaisi odottaa enää tämän kaverin syntymää, mutta mieluusti nautin tästä raskausmasusta vielä hetken aikaa jos tämä on viimeinen kerta kun saan tämän kokea.

Sairaalakassia/vauvan kotiutumisvaatteita voisi pian pakkailla, mutta en ole pitänyt siinä vielä mitään kiirettä ja ajattelin niiden pakkaamista siinä  rv 38. Pientä syötävää voisi miettiä sairaalakassiin jos synnytys käynnistyy jälleen illalla niin voisi yrittää vähän jotain suolaista napostella, koska makea pistää väsyttämään.


Rv 35+1 (Rv 30+6)

Paino: +500g (+1,0kg) | yhteensä noussut 7,8kg
Verenpaine: 107/71 (111/71)
Hemoglobiini: - (125)
Syke: +140 (+145)
Sf-mitta: 27,5cm (24,5cm)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)