maanantai 29. lokakuuta 2018

Neuvola 38+4

Tänään oli jälleen neuvola ja raskaus menee edelleen hyvin, vaikka pikkuhiljaa vauva on alkanut nyt painamaan tuola alhaalla, että kävely ja kyykistyminen sattuu. Sf-mitta oli onneksi kasvanut viikossa, mutta laitettiin nyt kuitenkin lähete kontrolliin kun minua alkanut vähän huolestuttamaan, miten vauva kasvaa ja saan ainakin sitten mielenrauhan asian suhteen. Tässä viikon sisällä pitäisi tulla sinne jo aika tai soittavat erikseen niin nyt vain odotellaan. Vähän neuvolatäti varoitteli, että jos on vauva liian pieni niin voi olla, jotta saadaan hänet jo ennen laskettua aikaa maailmaan kasvamaan.

Paino oli  laskenut viikossa, vaikka olen nyt omasta mielestä saanut syötyä ja nukuttua paremmin nyt kun flunssa hellitti loppuviikosta. Malttamattomana odotellaan uutta tulokasta ja saapa nähdä onko hän 10 päivän päästä jo sylissä kun on laskettu aika ja seuraava neuvolakäynti
Sairaalakassia olen nyt vähän pakkaillut itselleni, jossa on rennot kotiintulovaatteet ja liivinsuojuksia. Hygieniatarvikkeet, neuvolakortin, vesipullon, kameran ja laturit pakkaan kun tulee lähtö sairaalaan ja jotain pientä syötävää ja juotavaa pitäisi vielä hankkia kassiin valmiiksi. Tulokkaan kotiinlähtövaatteet on valmiina kaukalossa lämpöpussin sisällä, jonka mies tuo sitten kun päästään kotiin.

Rv 38+4 (Rv 37+4)

Paino: -600g (-300g) | yhteensä noussut 6,9kg
Verenpaine: (103/72)
Hemoglobiini: - (128)
Syke: +140 (+140)
Sf-mitta: 29,0cm (28,0cm)

2 kommenttia:

  1. Oletko jo synnyttänyt kun tuolla oikealla lukee tyttö syntyi 10/2018 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen joo. Asiat etenikin vähän vauhdilla sitten maanantain neuvolan jälkeen ❥

      Poista

Kiitos kommentista! :)