lauantai 24. maaliskuuta 2018

Pelottaa

Jälleen olen siinä tilanteessa kun vuodan verta, enkä tällähetkellä tiedä miten tässä pystyy olemaan positiivinen. Juuri eilen kun päästiin näkemään syke ja huokaisemaan helpotuksesta niin asiat kääntyy yöhön mennessä ihan toisin.

Illalla alkoi verinen vuoto, jota tulee edelleen ja alkoi pahimpaan mahdollisempaan aikaan kun olen tänään matkalla sinne Portugaliin, eikä tässä nyt ihan heti pääse lääkärin vastaanotolle tarkistamaan tilannetta.

Toivon niin, että tämä ei tästä runsastu, kivut pahene ja olisi ihan harmitonta vuotoa, mutta nyt pelkään todella kestääkö tämä loppuun asti. Kunpa sinä pikkuinen vielä taistelisit ja pysyisit matkassa! 

11 kommenttia:

 1. Onko sulla kipuja? Runsasta vuotoa?
  Varmasti tosi inhottavaa lähteä ulkomaille, kun ei tiedä miten vatsassa voidaan..

  Toivottavasti harmitonta vuotoa vain!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enää ei oikeastaan ole kipuja ja vuoto on melkein loppunut, vaikka vähän vielä tulee pyyhittäessä. Voi olla, että johtui alakautta tehdystä ultrauksesta kyseinen vuoto ja on vain harmitonta.

   Poista
 2. Toivottavasti eilinen ultraus olisi vain vähän rasittanut kuivia limakalvoja ja vuoto johtuisi siitä. Tsemppiä ja rentouttavaa reissua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mäkin mietin aamulla, mutta paniikissa rupesin jo miettimään kaikkea muuta. Kiitos! <3

   Poista
 3. toivon niin kovasti että olisi harmitonta vuotoa koska sellaista sattuu usealle ❤

  Mutta ymmärrän pelon kun olen itsekin kaksi kertaa kohdannut keskenmenon hyvin menneen rv 8 ultran jälkeen 😢


  Onko sulla kipuja sen verenvuodon lisäksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä sattuu ja näyttävästi päästiin säikähdyksellä kun vuoto on melkein loppunut ja tulee enää enimmäkseen pyyhittäessä.

   Poista
  2. Oi kun hyvä kuulla että verenvuoto hiipuu <3

   Mulla keskenmenoissa verenvuoto aina lisääntymään päin, ei todellakaan ole hiipunut ja kivut aina olleet pahat ja pahentuneet vain.

   Poista
 4. Mietin ihan samaa kuin Alina edellä, että voisiko johtua ultrauksesta... Toivotaan, että on harmitonta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama kävi minulla aamulla mielessä, mutta silti kävin jo mielessäni pahinta ja näyttävästi päästiin säikähdyksellä kun vuoto on melkein loppunut ja tulee enimmäkseen enää pyyhittäessä. :)

   Poista
 5. Hei,
  Minä kyselin sinulta jokin aikaa sitten vuodosta. Minulla on vuotanut melkein heti siirrosta alkaen vuorotellen kirkasta ja vanhaa verta. Seassa on ollut muutamia (alle 10) päiviä ilman vuotoa. Olemme käyneet ultrissa ja tähän asti kaikki on ollut hyvin. Vuodon syystä ei ole tietoa. Mutta on tämä pelottavaa. Kun pääsisi sinne viikolle 12 niin alkaisi olla vähän varmempi olo. Tsemppiä sinne ja toivottavasti pystyt nauttimaan reissusta!

  VastaaPoista
 6. Täällä oli kipuja ja vuotoilua varmaan rv9 asti, seurattin parissa ultrassa lapsettomuuspolilla, mutta mitään syytä ei löytynyt. Nyt jo päästy yli puolen välin <3 Toivottavasti sielläkin vaan harmitonta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)