sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Raskaus etenee

Raskaana ollaan edelleen ja pientä vuotoa tulee välillä, mutta mitään hätää ei pitäisi olla kun ei ole runsasta. Viikonlopun aikana minuun iski flunssa ja poika on ollut nyt jonkin aikaa jo kipeänä, mutta on nyt pikkuhiljaa paranemaan päin, onneksi. 

Ensi viikko tulee otettua nyt rauhallisesti ja minulla on kädestä ensi viikolla käynti ja siitä sen verran, että sormi todennäköisesti aukaistaan tässä lähiaikoina ja rapsutetaan arpikudokset pois jänteen ympäriltä, jotka laittaa niin kovasti vastaan etten saa peukaloani koukistettua. Jos jänne on mennyt poikki uudestaan niin sitten otetaan saman käden kädestä uusi jänne, joka on  ns. turha jänne, mutta katsotaan ja raskaudesta pitää nyt kertoa tulevan leikkauksen takia. :) 

3 kommenttia:

 1. Hei, paljon onnea!
  Olen hyvin samassa tilanteessa ja päivissä.

  VastaaPoista
 2. Karkasi tuo äskeinen.
  Hoidoilla vihdoin plussatesti, mutta vuotoa heti plussasta nyt kuudetta päivää. Minä en osaa ottaa yhtä rauhallisesti. Olisin halunnut kysyä tarkemmin vuodostasi, mutta ymmärrän, jos et halua vastata. Onko vuotosi punaista? Kuin esim. nenäverenvuoto? Tuleeko pyyhkiessä vai siteeseen asti? Minulla vuodon väri vaihtelee ruskeasta vaaleanpunaiseen. Myös kuukautiskipuja on. Toivottavasti kaikki on hyvin meillä molemmilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli punaista vuotoa siteeseen viikonlopun ajan, mutta tuli tosiaan melko vähäisenä ja pieninä tiputuksena. Myös kuukautiskipuja oli, mutta tänään ei ole enää onneksi tiputellut. Onnea myös sinne ja toivotaan,että molemmilla menee raskaus hyvin loppuun asti! <3

   Poista

Kiitos kommentista! :)