torstai 14. heinäkuuta 2016

Uusi kierros

Viimmeisen e-pillerin söin yli viikko sitten ja nyt vain odotellaan, että jonain päivänä ensimmäiset kuukautiset alkaisi. En usko, että ne ainakaan ihan tässä lähiaikoina olisi tulossa kun ei ole mitään tuntemuksiakaan siihen suuntaan. En muistanutkaan, miten kovasti voi jännittää kun söin viimmeisen pillerin ja uusi raskaus voi olla milloin vain mahdollinen, tosin kunhan ne kuukautiset ensin alkaisi.

Nyt ei ole enää mitään "väkisin" yrittämistä ja tarkkoja kiertojen seuraamista, milloin olisi mahdollisesti ovulaatio jne. Tälläkertaa tulee otettua rennommin nyt kun meillä on tuo yksi ihana poika niin keskitymme häneen täysillä ja ehkä se toinen tärppää luomusti tai sitten aloitamme ensi vuonna jossain vaiheessa lapsettomuushoidot. Eipä sitä tiedä jos se elämä vielä päättää meidät yllättää.

Tuli sekin huomattua, kuinka nuo pillerit vaikuttikin minun omiin seksihaluihin/mielialaan ja tuntuu, että maitoakin tuntuu taas ihan hyvin tulevan kun olen saanut viimmeisen viikon aikana melkein päivittäin lypsettyä käsin sen 80ml. 

Tällähetkellä nautin täysin siumauksin tästä äitiydestä nyt kun tämä on alkanut jo ihan hyvin sujumaan ja alkaa pientä rytmiä arkeen tulemaan. Aika tosin on mennyt liian äkkiä kun "äitiyslomaakaan" ei ole enää jäljellä kuin 4 kuukautta, jonka jälkeen en yhtään tiedä mitä teen kun välillä olen miettinyt opiskelevani uuden ammatin. Poikaa en kuitenkaan raaski vielä alle vuoden ikäisenä päiväkotiin laittaa, joten luulen että jään vielä hetkeksi kotiäidiksi ja yritän pärjätä sillä pienellä kotihoidontuella, ennen kun yritän hakea niitä töitä ahkerammin. Saapa nähdä, mihinkä se elämä vie ja yllätänkö itseni ja opiskelen vielä jotain, kunhan ensin tiedän mitä. :)

2 kommenttia:

  1. Minäkin odottelen koska menkat alkaa. Poika on nyt 7,5 kk. Viimeksi alkoi kun esikoinen oli 8,5 kk. Saa nähdä kuinka tällä kertaa.

    Mitään ehkäisyä emme aio käyttää. Jos kevään 2007 ainoat raskaudet on alkaneet hoitojen seurauksena, niin en usko että nytkään mitään luomuihmettä tapahtuu. Meillä on pakkasessa vielä yksi ainokainen alkio ja sen saamme käyttää. Muussa tapauksessa pitää mennä yksityiselle hoitoihin.

    VastaaPoista
  2. Mulla alkoi kuukautiset, kun vauva oli 4kk. Vuotoa kesti 3vkoa ja ajattelin, että taasko ne kamalat vuotohäiriöt alkaa. Aloitin heti minipillerit ja voi ihme! Minä, endometrioosia, PCO:ta ja kilpparin vajaatoimintaa sairastava olen kivuton ja vuodoton! :)

    Samoja mietteitä täällä oli töihinpaluusta ja opiskeluasiat alkoivat hiipiä mieleeni. Hain keväällä kouluun ja pääsin. Aloitan opiskelut kuukautta ennen äitiysloman päättymistä. Musta tulee terveydenhuoltoalan ammattilainen :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)