torstai 5. toukokuuta 2016

Terveisiä täältä! :)

Tulee elettyä nykyään melkoisessa vauvakuplassa, että blogin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle, joka minua harmittaa kun en ole pystynyt niin paljon kirjoittamaan meidän arjesta. Postaukset jää monesti kesken kun vauva herää syömään tai tulee menoa ja iltaisin en ole jaksanut keskittyä mihinkään ylimääräiseen vaan olen suosiolla mennyt ajoissa nukkumaan, että aamulla olisin taas virkeänä. Itse kun kaipaan paljon unta ja varsinkin nyt kun poika on ruvennut nukkumaan öisin 6-8 tunnin pätkiä niin olen käyttänyt sen hyödyksi.

Nykyään pitää myös varata tuplasti enemmän aikaa kun lähtee asioille ja enää ei pysty ihan noin vain lähtemään esim. kauppaan tai tapaamaan ystäviä kun pitää saada ensin vauva syötettyä ja nukahtamaan. Miehellä on lähiaikoina ollut ja on tulossa jälleen enemmän työkeikkaa ulkomaille niin ollaan oltu pojan kanssa enemmän nyt kaksistaan, mutta meillä on siitä huolimatta mennyt ihan hyvin vaikka olenkin yksin pitänyt kotia pystyssä. Tällähetkelläkin hän on työreissussa, vaikka onkin vain viikon keikka. Rankkaahan tämä yksin oleminen tietenkin on, mutta onneksi poika piristää mieltä ihanilla hymyillään ja pakkasessa on ruokaa, joka helpottaa tätä arkea kummasti kun ei tarvitse joka päivä ruokaa tehdä.

Meidän arki on kaikenkaikkiaan mennyt hyvin ja voisi mennä huonomminkin, mutta poika on yllättävän rauhallinen ja iloinen kaveri, jolla ainakin vielä tuntuu olevan kaikki hyvin. Tiedä sitten kun joskus kiinteät aloittaa niin, miten maha reagoi niihin ja tuleeko enemmän itkuja. Hyvin tuntuu poika nyt ainakin kasvavan ja rintamaito maistuvan. :) Pientä vierastamista on pikkuhiljaa esiintynyt ja itkuja tullut herkemmin kun joku ei niin tuttu on jutellut poitsulle. Itselläni tulee välillä vain hymyhuulille kun toinen laittaa niin loukkaantuneena suun mutrulle, mutta toinen näyttää niin raasulta, ettei voi kun vain hymyillä ja ottaa pikkuinen syliin haliteltavaksi ja pusuteltavaksi. <3 

Nyt kun on ollut ulkona lämpöisiä kelejä niin olen viettänyt päivät ulkona ja yrittänyt viettää mahdollisimman vähän aikaa internetin ihmeellisessä maailmassa. Melko paljon päivitän kuitenkin Instagramia ja sielä pääset minua seuraamaan tästä linkistä → instagram.com/haaveistatotta/.

Palailen taas pian kirjoittelemaan, mutta nautin ensin näistä lämpöisistä ja kesäisistä säistä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)