tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulun odottelua

Tänä jouluna meidän joulu poikkeaa sen verran, että olemme jouluaaton vain kaksistaan, mukaan lukien kissat ja pienokainen masussa. Ennen on tullut oltua jouluaattona jommankumman perheen luona, mutta nyt päätettiin olla ainakin tämä joulu kotona. Ensi vuonna todennäköisesti ollaankin sitten taas jossain muualla. Ruoaksi syödään ihan perinteisiä jouluruokia ja ainakin suurimman osan teen ihan itse, koska on mukava nähdä keittiössä sitä oman käden jälkeä kun ei muutenkaan paljon nuo einesruoat innosta. Joulua on tullut laitettua vähän jo kotiin, mutta ehkä myöhemmin tulee jouluun panostettua enemmän ja hankittua pieni joulukuusi tai jos tässä vielä kovin innostun niin käydään sellainen ostamassa. Tosin voi olla, että kissat ehtii sen tuhota alta yksikön ja kuusesta ei ole mitään jäljellä tai se on vähän väliä kumossa. :D

Ensi jouluna onkin asiat toisin kun meitä onkin kahden sijasta kolme ja kieltämättä minua vähän jänskättää, miten se arki rupeaa vauvan kanssa rullaamaan mutta jospa ne menisi sillä omalla painollaan eteenpäin. Välillä kuitenkin hätkähdyn myös siihen kun tajuan olevani raskaana, koska raskaus on mennyt tähän asti kaikinpuolin hyvin, ilman suurempia ongelmia. Vauvan saaminen syliin tuntuu vieläkin ihan epäuskoiselta, vaikka tässä mennään jo melkein loppusuoralla. Saapa nähdä tajuanko tätä asiaa vielä silloinkaan kun se vauva on oikeasti sylissä.

Viikonloppuna käytiin ostamassa vaunut ja turvakaukalo ja se olikin minulle suuri kynnys kun olen vauvatarvikkeiden ostoa lykännyt koko ajan myöhemmälle jos jotain meneekin pieleen. Tavaraa meillä ei ole edelleenkään mitenkään ihmeellisesti ja paljon ollaan nyt saatu lahjaksi vauvantarvikkeita. Hoitopöytä käydään varmaan huomenna ostamassa kun yksi myy halvalla hoitopöytäänsä pois. Vielä 6 päivää työpäiviä, jonka jälkeen pääseekin vähän laittamaan kotia kuntoon. :)

2 kommenttia:

  1. Hhuh, ajattele! Me ollaan jo aika pitkällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurjalta kyllä tuntuu! :D En osaa vielä edes ajatella, että pian voi olla jo vauva sylissä. :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)