keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Kuulumisia

Päivät ovat menneet jälleen siivillä ja olen edelleen ihmetellyt jääkaapin ovessa olevaa ultrakuvaa, että kasvaako tuo pikkuinen todellakin minun kohdussani. Olen miettinyt meneväni yksityiselle puolelle ultraan, ihan vain tarkistaakseni asioiden olevan kunnossa, koska NT-ultraankin menee todennäköisesti vielä aikaa parisen viikkoa kun en ole vielä neuvolassakaan käynyt. Se tosin on jo ensi viikolla. Lugesteronia en ole käyttänyt enää noin viikkoon kun sen sai lopettaa pian varhaisultran jälkeen.

Tällähetkellä fiilikset on hyvät ja raskausoireet on hellittäneet. Välillä oireiden katoaminen tuo pientä huolta onko kaikki kunnossa, mutta se näyttää olevan ihan normaalia niin olen yrittänyt olla stressaamatta asiasta. Tänään vaihtuikin rv 9+0! :) Yritänkin nyt jatkossa keskittyä vain omaan hyvinvointiini ja pikkuiseen kohdussani.

Palailen taas ensi viikolla ensimmäisen neuvolan ja ehkä ultran jälkeen kirjoittamaan kuulumisia. :)

4 kommenttia:

 1. Voi että oon niin onnellinen puolestasi! ^_^ ♡ meil onkin vain viikko eroa raskaudessa :D itse siirryin eilen 8 viikolle :D (jos noihin nettilaskureihin on uskominen) mut tiedän kyllä tuon tunteen, itsekkin välillä mietin että olenko todella raskaana kun oireet välillä lievittyvät poies, mieli tekisi koko ajan tikuttaa uudelleen että olenko varmasti, kun en vielä ole käynyt missään edes varhaisultrassa että olisin nähnyt :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) <3 Onhan tämä melkoista huolehtimista onko kaikki kunnossa ja tekisi koko ajan mieli mennä ultraan tarkistamaan kaiken olevan kunnossa. Paljon onnea myös sinulle raskaudesta! <3 Onko sulla jo tiedossa varhaisultra? :)

   Poista
 2. Onneksi olkoon! :) Ihana blogi, ja toivottavasti sinulla ja vauvalla menee kaikki hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Samaa toivon, että kaikki menisi hyvin loppuun asti. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)