perjantai 12. joulukuuta 2014

Ultra käynnistä

Tänään oli vihdoin se ultra käynti ja vähän jännitti, mitä siitä taas tulee. Eihän se hyvin mennyt! Jälleen oikelta puolelta löytyi 12mm folli ja limakalvon paksuudeksi saatiin 6,5mm. Lääkäri suoraan sanoi, ettei tässä kuussa taida siirtoa tulla ja olin siihen jo varautunut. Ehkäpä tässä nyt valmistaudun siihen helmikuuhun, että ehkä silloin siirtoon päästään. Eipä tälle mitään voi, mutta turhauttaa paljon kun aika vain kuluu.

Minua on kovasti mietityttänyt kun saatiin ensimmäisessä hoidossa 9 munasolua hedelmöittyneeksi ja niistä 1 siirrettiin ja 1 laitettiin pakkaseen. Yritin tätä kysellä lääkäriltä mikä niissä muissa oli vikana, mutta hän ei osannut sanoa oikein mitään. Jotenkin vain pelkään, että mun munasoluissa on jotain ongelmaa... Ainakin luulen niin.

Ajattelin kuitenkin vielä tikutella ovulaatiota maanantaihin asti jos ihme tapahtuisi, mutta pahoin pelkään että siirto jää tässäkin kuussa tekemättä.

Ps. Anonyymit voivat liittyä myös lukijaksi ja kannattaa laittaa joku nimimerkki viestin loppuun, että tiedän kuka kirjoittaa! :)

Hyvää viikonloppua! :)

2 kommenttia:

 1. Hei Laura! On toisaalta lohduttavaa ja toisaalta surullista löytää samanikäisiä ihmisiä, jotka taistelevat lapsettomuuden kanssa.

  Taistelemme vaimon kanssa selittämättömän lapsettomuuden kanssa - molemmissa on kuulemma kaikki hyvin, mutta lasta ei vaan tule. On ollut järkyttävää löytää itsensä tämän ongelman kanssa, kun ei voinut kuvitella tämän olevan niin vaikeaa.

  Ympärillä olevat ihmiset raskautuvat yhden illan baarijutuista - meillä kun on vakava suhde ja elämäntilanne kunnossa, ei lasta vaa tule.

  On vaikea ymmärtää, miltä teidän tilanteenne tuntuu, kun vika on miehessä. On tietysti todella hyvä, että olette hakeutuneet hoitoon jo aikaisessa vaiheessa.

  Olen yrittänyt löytää blogia tästä aiheesta ja jotenkin vasta tämä sinun blogisi tuntui eniten omalta. Toivon, että ei tarvitse seurata tätä kovin kauan, ja voi selailla mahdollisimman pian sinun mamma-blogia.

  - miesilmanlasta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! :) Mukava tietää, että täälä blogimaailmassa on myös miehiä, jotka haluaa jakaa omia ajatuksiaan lapsettomuudesta.

   On kyllä tuttu tunne! :) Eihän se helppoa ole kun itsellä myös on kaikki elämässä kunnossa ja toivottu lapsi ei kaikesta huolimatta tule.

   On myös vaikea ymmärtää näiden tilannetta, jotka taistelee selittömättömän lapsettomuuden kanssa. Ei sekään helppoa ole kun ei tiedä syytä ja mikä hoito mahdollisesti auttaisi raskautumaan.

   Mukava kuulla, että blogistani on ollut apua ja se olisi kyllä ihanaa kun pääsisi tekemään positiivisen raskaustestin ja odottamaan esikoista. Aika kuitenkin näyttää, miten käy! :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)