torstai 25. helmikuuta 2021

Neuvola rv 16+0

Viime viikkoina on tullut pieniä ongelmia jalkaan kun ollut nyt kovilla ilmeisesti seisomatyössä. Melkein kaksi viikkoa sitten sain jalkaani ensimmäisen laskimotukkotulehduksen ja siitä reilu viikon päästä samaan jalkaan toisen viime perjantaina.

Päivystyksessä kuvattiin molemmilla kerroilla jalka, ettei ole tukoksia ja nyt toisella kertaa päätettiin yhdessä lääkärin kanssa, että aloitan Klexanen piikitykset raskauden loppuun asti ja 6 viikkoa vauvan syntymän jälkeen. Tänään kyseinen lääke vaihdettiin Enoxaparin becat nimiseen, koska Klexanesta ei täyty lääkekatto ollenkaan niin joutuisin siitä maksamaan kokonaan itse yli 1000€ niin siinä ei ollut mitään järkeä. Toivottavasti ei enää tarvitsisi lääkärissä käydä raskauden aiheuttamien ongelmien takia. Tukisukkia käytänkin nyt töissä, ettei enää tulisi mitään. 

Pitkästä aikaa oli neuvolakäynti ja käytiin perheasioita, liikuntatottumuksia ym ja oli ihanaa päästä kuulemaan vauvan sykkeet, vaikka kotona olen niitä kuunnellut silloin tällöin kun iskee huoli onko kaikki hyvin. 

Rv 16+0 (Rv 10+5)
Paino: + 1,7kg (+1,9kg) yht: 3,6kg
Verenpaine: 109/67 (124/73)
Hemoglobiini: 131 (133)
Syke: +150 (-)
Sf-mitta: (-)

7 kommenttia:

 1. Moi! Luin että olette olleet Jyväskylässä hoidoissa. Osaatko sanoa kuinka pitkät jonot on olleet ivf hoitoihin? Meillä on tilanne sellainen, että jyväskylässä yksityisellä olemme nyt ja ensimmäisestä pas siirrosta tuli kemiallinen raskaus. Vielä kaksi on pakkasessa, jos niistä ei tärppää niin pakko lähteä jonottamaan julkiselle puolelle. Meillä myös "syynä" miehen siittiöt. Icsillä saimme onneksi pakkaseen 3 blastoa, mutta pelottaa jos aikaa kuluu niin häviääkö siittiöt kokonaan😱

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ollaan. Ensimmäistä yrittäessä oli se 6kk. Muissa pääsin heti pakastealkionsiirtoon kun imetys oli vaan lopetettu. Toisen lasta yrittäessä oltaisiin päästy nopeammin jo aloittamaan viimeinen hoito, mutta miehen työkuviot esti niiden aloittamista niin meni 3kk niiden aloittamiseen. En usko, että häviävät vaikka mä myös sitä pelkäsin jossain vaiheessa. :)

   Poista
 2. Kiitos vastauksesta! On tää vaan yhtä vuoristorataa😭

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Tsemppiä hoitoihin! ❤️ Toivottavasti seuraavasta pakastealkionsiirrosta saisitte sen pysyvän plussan!! 🥰

   Poista
 3. Kiitos! Toivon niin kanssa❤ Tässä kun olen eri blogeja ja foorumeita seurannut asian tiimoilta, niin yllättävän usein 2. tai 3. Siirto tuonut pysyvän plussan. Aika näyttää❤🤞

  VastaaPoista
 4. Moi, mitäs tänne kuuluu? Joko olette käyneet rakenneultraan? Meillä se olisi edessä ensi viikolla.
  T. Viltsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Hyvää kuuluu! :) Ei vielä ja malttamattomana odotan ensi tiistain rakenneultraa, että selviääkö sielä sukupuoli.

   Poista

Kiitos kommentista! :)