maanantai 2. heinäkuuta 2018

Äitiyspakkaus vai raha

Olen yrittänyt miettiä otanko äitiyspakkauksen vaiko en ja olen päässyt nyt asiasta lopputulokseen. Tälläkertaa pakkaus jää ottamatta ja tämän vuoden pakkaus ei valitettavasti tehnyt minuun oikein suurta vaikutusta, koska jotenkin se on omaan silmään liian harmaa/väritön, muutamia bodyja ja housuja lukuunottamatta.

Vastaus varmistui vielä entisestään rakenneultran jälkeen ja tykkäsin enemmän esikoisen 2015 pakkauksesta, vaikka se soveltui joidenkin mielestä paremmin pojalle niin minulla pääsi kuitenkin kaikki vaatteet käyttöön pojan kasvaessa. Olen miettinyt kun en pakkausta ota niin ostan ainakin sen makuupussin talteen, kuten esikoisesta on myös tallella ja ostan mahdollisesti sillä rahalle sitten jotain hyödyllistä vauvalle, mitä meiltä puuttuu.

Minusta on kuitenkin todella hienoa kun äitiyspakkausta jaetaan ja siihen on mahdollisuus, jossa on kuitenkin kaikkea hyödyllistä vauvalle. Kuten myös se on hienoa, että sen voi ottaa rahana ja ostaa  jotain tarpeellista vauvalle, mitä puuttuu.. :)

Mitä muut ovat tykänneet tämän vuoden pakkauksesta? :)

6 kommenttia:

 1. Me otettiin vain kerran kolmesta tuo pakkaus, ekalla kerralla! :) finlaysonilta tilasin makuupussin ja loppurahalla pieniä vaatteita. Eihän sillä niin paljon saa mitä pakkauksesta, mutta ainakin oli kaikki mieluisia jantuli varmasti käyttöön! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sillä saa, mutta riippuu paljolti mistä ostaa, mutta kuten sanoit niin saa ainakin niitä mieluisia ja kaikki tulee varmasti käyttöön. :)

   Poista
 2. 170 e ei kyllä hirveästi saa vauvanvaatteita tai tavaraa, mä otin pakkauksen molemmille (ikäeroa 2,5v). Tämän vuoden pakkauksessa on minusta tosi kivoja vaatteita etenkin tytölle, ensimmäiselle saadun v 2015 pakkauksen vaatteista en tykännyt yhtään ja sisävaatteet jäi vähälle käytölle. Mutta onhan siinä paljon muutakin joten ei mennyt silti hukkaan. Mutta makuasioitahan nämä on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se toisaalta paljon ole, mutta riippuu mistä ostaa vauvanvaatteita tai tavaraa ja onko ostettu käytettynä. Makuasioita nämä kyllä paljolti on ja mistä tykkää. :)

   Poista
 3. Mulla toisen lapsen laskettu aika lokakuussa ja taisin alkuvuodesta katsoa mitä tämän vuoden pakkauksessa on, mutta en enää yhtään muista minkälaisia oli 😅 Ja pakkauksen otin, koska se vaan tuntuu että kuuluu asiaan 😊 Ja nyt on kiva odotella pakkauksen saapumista kun tulee sitten yllätyksenä mitä sisältää. Vaatteet jotka eivät tule käyttöön lahjoitan eteenpäin. Aion myös tehdä näistä pakkauksen laatikoista lapsille omat "muistolaatikot" joihin kerään tärkeitä vaatteita yms 😊

  VastaaPoista
 4. Mä oon ottanu pakkauksen kaikille kolmelle. Tän vuoden pakkausta en oo kattellu kuin ohimennen, kun julkaistiin. Viime vuoden pakkauksesta tykkäsin. Moneen vuoteen ei ole kyllä ollut kivaa toppahaalaria. En ole varma meneekö (nyt 8 kk) neidille se talvella enää, mutta en ole varma käyttäisinkö vaikka menisikin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)