torstai 18. tammikuuta 2018

Leikkaus ohi ja kuntoitus alkaa

Tiistaina tehtiin peukalon koukistajajänteen leikkaus nukutuksessa, joka meni hyvin ja tänään teetettiin ja laitettiin tuollainen irroitettava tukilasta tilalle, jonka jälkeen sain kuntoitusohjeet. Päivässä tuleekin tehdä 6 kertaa harjoituksia. Nostaminen, kädellä työntäminen/vetäminen ja muut on kielletty nyt täysin ja kuuden viikon kuluttua katsotaan sormen tilannetta uudestaan ja saanko luopua lastasta jo kokonaan. Yhteensä toipumisaika on 12 viikkoa, jonka jälkeen saan käyttää kättä vasta täysin normaalisti ja siihen asti jatkuu kuntoutus.

Tällähetkellä menen tämän toisen käden varassa ja onneksi saan isovanhemmilta apua ja anoppi on käynytkin nyt tiistaista asti pojan kanssa ulkona ja tehnyt ruoat, niin on helpottanut tätä tilannetta kummasti. Ensi viikoksi menen kotiseudulle pojan kanssa kun jotenkin nyt tuli sellainen olo, että pitää päästä hetkeksi pois näistä kotioloista kun ei tässä juuri pysty paljoa muutenkaan tekemään ja onneksi sielä on myös apukäsiä tarjolla.

Jospa tämä tästä vielä iloksi muuttuu ja treenit rupeaisi tuottamaan tulosta, niin saadaan tästä vielä toimiva peukalo. :)

6 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)