sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Ihana syksy!

Mä tykkään syksystä paljon ja syksyllä on ollut mukavaa mennä perheen kanssa puolukkametsään, haravoida lehtiä ja tehdä puutarhatöitä, vaikka teini-ikäisenä en noista paljon tykännut mutta opin niistä pikkuhiljaa tykkäämään. Metsässä kävely on aina rauhoittanut omaa mieltä ja on saanut rauhassa miettiä asioita kaikessa hiljaisuudessa.

Laavulla ja kodalla grillaaminen ovat olleet myös parhautta, josta olen aina nauttinut ja se kun saa ruveta polttamaan kynttilöitä. Kalastaminen on ollut myös mukavaa, josta tykkäsin paljon nuorempana ja tykkään edelleen, vaikka nykyään ei ole enää tullut käytyä paljoa kalassa. Puun polttaminen takassa on myös näin talven tullessa mukavaa ja katsella vain takkatulta, joka ihanasti lämmittää.
Nyt kun on oma talo niin olen innolla tehnyt puutarhatöitä ja pitäisikin pian istuttaa tulppaanisipulit kukkapenkkiin ja toinen kukkapenkki pitäisi käydä vielä kokonaan läpi ja ottaa kaikki kukat pois ensi kevättä varten ja miettiä vielä, mitä laittaisi ensi keväänä tilalle. Aika vain ei meinaa aina riittää niin pitää tehdä pihatyöt monessa osassa. Haravointia olen sen verran tehnyt, että ne isoimmat lehtikasat otan pois ja muut jätän maahan lannoittamaan maata.

Onko täällä muita syksyihmisiä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)