perjantai 11. elokuuta 2017

Toinen seurantaultra

Käynti oli melko nopeasti ohi ja huonot uutiset jatkui eli ovulaation pitäisi tulla joko huomenna tai tiistaina niin päästään siirtoon, mutta piti sitä melko epätodennäköisenä koska ovulaatio todennäköisesti tapahtuu 2-3 päivän sisällä,  jolloin siirto menisi taas viikonlopulle. Turhauttava tunne iski käynnin jälkeen ja suoraan sanottuna ärsyttää nämä yritykset luonnolliseen kiertoon, koska ne ei tuo varmuutta siirtoon pääsystä. Huomenna teen varmuuden vuoksi vielä ovulaatiotestin, vaikka olen varma ettei se plussaa näytä. Siirtoa kuitenkin yritetään luonnolliseen seuraavatkin  kierrot kun kiertoni on säännöllinen, joka ei helpottanut omaa fiilistä yhtään ja tuntuu, että aika vain kuluu. Tuli pieni vuodatus kun nyt ärsyttää niin paljon, mutta jospa tämä tästä hellittää.

10 kommenttia:

 1. Kurjaa, kun pakotetaan luonnolliseen. Lääkkeellinen on niin huoleton ja stressitön. Toki siinä pitää lääkitystä jatkaa pitkään, jos tärppää, mutta toki se on sen arvoista. :)

  VastaaPoista
 2. Toivotaan parempaa onnea seuraavaan kiertoon! :)

  VastaaPoista
 3. Oliko teidän onnistunut siirto tehty myös luonnolliseen kiertoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tehty silloin luonnolliseen kun ei onnistunut koskaan, koska olisi mennyt aina viikonlopulle siirto :)

   Poista
 4. Harmi ettei nyt vaan suoraan otettu lääkkeitä avuksi jos kerran viimeksikin oli niin haastavaa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä harmittaa kun ei voitu yrittää lääkkeelliseen, mutta pitää nyt toivoa että ensi tai sitä seuraavassa kierrossa pääsisi siirtoon ja jos ei niin vaadin seuraavaksi lääkkeelliseen :)

   Poista
 5. Mites sen ovulaation kävi? Saitko plussan vkl? Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En saanut ovulaatiotestiin plussaa lauantaina ja en sitten muina päivinä testannut, mutta ovulaatio oli joko sunnuntaina tai maanantaina jonka takia siirto ei olisi onnistunut kun tulee viikonloppu estämään siirtoa.

   Poista
 6. Voi harmi 🙁 luulisi että katsoisivat vähän hoitohistoriaa ja herkästi laittais sitten lääkkeelliseen kiertoon siirron..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne siitä kyseli ja kerroin siitä, mutta eivät halunneet sitä vielä yrittää kun kiertoni on niin säännöllinen ym. Jospa ensi kierrossa sitten onnistaa :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)