perjantai 11. marraskuuta 2016

Tervetuloa marraskuu!

Lokakuu meni todella nopeasti, jolloin tapahtui kaikenlaista uutta ja jännittävää. Löytyi vihdoin talo, jota käytiin katsomassa näytössä ja vielä erikseen yksityisnäytössä, jonka jälkeen tehtiinkin pian tarjous kun talosta oli moni muukin kiinnostunut. Onneksi oltiin tälläkertaa nopeita, eikä jääty liian pitkäksi aikaa miettimään, koska todennäköisesti olisi jäänyt talo saamatta. Seutu on mukavan oloinen, jossa asuu melko paljon lapsiperheitä ja noin 200m päässä meidän talosta on leikkipuisto, ettei tarvitse kauas lähteä keinumaan. Myös koulut ja päiväkodit on lähellä ja poika tuleekin jossain tulevaisuudessa pääsemään samaan kouluun kun isänsä aikoinaan. Mies pääsikin takaisin melko samoille suunnille, mistä aikoinaan lähti ja nyt sattuu myös miehen isovanhemmat olemaan vähän lähempänä meitä jos tarvitaan pojalle lapsenvahtia, vaikka ei kuitenkaan hirveän kaukana ennenkään asuttu.

Muuttoa odotan jo kovasti ja ollaankin miehen äidin kanssa viety tavaraa, asennettu muutama lamppu ja putsattu kaappeja. Suurinosa tavaroista ollaan jo viety ja enää puuttuu ne huonekalut, loput astiat, vaatteet ja kissat :D Pihalla olisi pitänyt vielä haravoida, mutta se taitaakin jäädä ensi kevääseen kun lumi tulikin jo maahan. Anopista on ollut tällähetkellä paljon apua ja hän on käynyt talolla tekemässä kaikenlaista, vaikka en ole pyytänyt ja tuntuu olevan melko innoissaan tästä meidän muutosta. Tänään oli käynyt kolaamassa meidän pihan lumesta ja soitti aamulla, että se on nyt tehty ja minun ei tarvitse sitä tänään tulla sitten tekemään :D Saapa nähdä jääkö tässä itselle enää mitään tekemistä kun anoppi käy tekemässä kaiken, mitä olen ajatellut tekeväni :p

Tänään on muutenkin hyvä päivä tulossa kun mies tulee vihdoin illalla kotiin kuukauden työreissultaan ja poika on siinä ajassa oppinut kaikenlaista uutta, kuten konttaamaan, istumaan ilman tukea, seisomaan tukea vasten ja ottamalla pieniä askelia tukea vasten. Tuli ostettua tänään myös taaperokärry kun tuli kaupassa vastaan ja vielä olisi tarkoitus ostaa vauvapulkka niin päästään lumessa rämpimään. Saisi tuo lumi mun puolesta pysyä tuossa maassa kun on paljon valoisampaa ja itselläkin on ollut paljon pirteämpi olo. Jotenkin tämä pimeys aiheuttaa minulle aina pientä syysmasennusta, mutta hetkeen se ei ole ollut enää niin paha mitä vuosia taaksepäin oli.

Blogin päivityksessäkin on ollut taas pientä taukoa kun ei ole iltaisin oikein jaksanut keskittyä kirjoittamiseen ja enemmän olen sitten Instagramiin lisäillyt kuvia. Jospa sitä taas jaksaisi enemmän kirjoitella kun ollaan saatu muutto pois alta ja ehditty vähän kotiutumaan uuteen kotiin niin voisin tehdä ihan postauksia meidän uudesta kodista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)