torstai 19. maaliskuuta 2015

PP 2

Viimme syyskuussa siirron jälkeen oli ensimmäiset pari päivää mahassa pieniä repäisykipuja nukkumisasentoa vaihtaessa ja nyt ei ole ollut oikeastaan mitään tuntemuksia. Ehkäpä tämä oireettomuus on ihan hyvä asia. Olo on tällähetkellä ihmeen rauhallinen, enkä ole sen kummemmin miettinyt onko oireita tai olisinko mahdollisesti raskaana. Aika näyttää. :) Iltaisin olen pitänyt lämmintä kaurapussia mahan päällä jos se alkio siitä kiinnittyisi, tosin en usko että siitä olisi apua mutta on ainakin kokeiltu. :)

Virallinen testipäivä olisi 31.3 mutta taidan testailla 27.3, jolloin on 10 päivää siirrosta. Toivottavasti pääsisin tekemään raskaustestin tuolloin ja kuukautiset eivät tulisi ennen sitä.

2 kommenttia:

  1. Pidän peukkuja! :) <3 Minulla repäisykivut alkoivat muutama päivä ennen raskaustestiä eli n. pp 10-11 tienoilla. Ja ne olivat ihan kunnollisia repäisyjä: sattuivat niin paljon, että melkeen itketti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Alina! :) Nyt ei ole ollut mitään oiretta, että vaikia sitten sanoa miten tässä siirrossa käy. Tosin nyt on vasta PP2. :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)