torstai 30. tammikuuta 2014

Uusi blogi puhtaalta pöydältä.

Nyt tuntui hyvältä aloittaa ihan puhtaalta pöydältä, joten tein kokonaan uuden blogin. Asiaa jonkin aikaa olen miettinyt, kunnes rupesin tuumasta toimeen. Tulen kertomaan blogissa ihan samoja asioita kun toisessakin ja toivon kovasti, että saataisiin tänä vuonna tehdä se positiivinen raskaustesti.

Maanantaina 3.2.2014 on seuraava käynti lääkärille, missä käydään läpi kokeiden tuloksia ja päätetään, miten edetään. Myös miehen tulokset tuli tänään selville. Siitä tämän verran eli siittiöiden määrä ja liikkuvuus ovat alentuneet ja todennäköisesti tässä ollaan menossa kohti lapsettomuushoitoja.

Tervetuloa seuraamaan meidän elämää! :)

7 kommenttia:

 1. Mulle tuli anonyymilta kommentti, mutta en tiedä mihin se hukku julkaistuani sen. Kommentissa kuitenkin oli jotain, että kesään mennessä meillä toivottavasti tärppää kun ei pahoja ongelmia ole.

  Tietenkin toivon, että tärppäisi siihen mennessä ja mieheltä löytyisi edes muutama hyväkuntoinen ja nopea siittiö, jotta täälä raskaudutaan :)

  VastaaPoista
 2. Jäänkin seurailemaan, kerta ollaan aika samoissa tilanteissa! :)
  http://wishfulrider.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Vaikka ikävä tuo miehesi tilanne, niin varmaan helpottavaa, että jokin syy löytyi ja sitä voidaan hoitaa. Oikein paljon voimia. Toivon kovasti, että saatte vielä oman pienen <3 Senni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä helpottavaa tietää nyt, missä on syy ja sitä onneksi pystyy hoitamaan. Kiitoksia kovasti Senni! :) ♥

   Poista

Kiitos kommentista! :)