perjantai 1. tammikuuta 2016

Vuosi 2016

Tämä vuosi tuleekin poikkeamaan täysin meidän muista vuosista ja meistä on tulossa vanhemmat. Viimme vuosi toi mukanaan raskauden, keskenmenon ja uuden raskauden. Lapsettomuus ei silti ole mihinkään kadonnut ja minulta löytyy edelleen hoidoissa käyttämättömiä neuloja ja keltainen rasia, missä on pistetyt piikit ja neulat. En ole vielä niistä luopunut, koska koen itseni edelleen lapsettomaksi ja luulen neuloille ja keltaiselle rasialle tulevan vielä joskus käyttöä. En nimittäin usko miehen siittiöiden tilanteen vuoksi, että saamme lasta koskaan normaalin keinoin ja lapsettomuushoitojen avulla olinkin melkein heti raskaana kun pystyttiin valikoimaan ne parhaimmat yksilöt munasolujen hedelmöitykseen. Tosin voi olla, että meidän lapsiluku tulee jäämään siihen yhteen jos tilanne tuosta huononee. Se jää kuitenkin jossain vaiheessa nähtäväksi suodaanko meille joskus vielä toista lasta, kunhan saataisiin ensin tämä ensimmäinen elossa maailmaan.

Vauva-arki tuleekin olemaan rankkaa, mutta myös antoisaa aikaa ja odotan jo sitä hetkeä kun saa pienokaisen syliin. :) Blogia aion kirjoittaa myös vauvan syntymän jälkeen, vaikka aluksi todennäköisesti on vähän hiljaisempaa kun päivät/viikot menee siihen uuteen arkeen totutellessa ja aika menee muualla kun blogin kirjoittamisessa. Viimmeisestä seitsemästä viikosta aion nauttia kunnolla, pestä vauvanvaatteita ja tehdä viimmeisiä pieniä hankintoja kun milloinkaan ei voi tietää, koska se pienokainen on jo maailmassa.

Seuraan edelleen tiiviisti muita lapsettomuusblogeja ja toivon monelle tälle vuodelle sitä positiivista raskaustestiä ja pienokaista vauvaa syliin! ❤️

4 kommenttia:

 1. Olen seurannut blogiasi nyt vähän aikaa. Onnittelut raskauden johdosta, kohta tekin saatte pienokaisen syliinne. Meilläkin lapsettomuutta takana, ja vihdoin kesällä saimme kauan odotetun ja toivotun vauvan. Kuulostaa niin tutulle sinun jotkut kirjoitukset, kuinka pelkäsi koko ajan, että jotakin sattuu raskauden aikana. En osannut nauttia yhtään raskaudesta, kun jatkuvasti oli jokin uusi murhe, mitä stressata. Ja sen keltaisen piikkipurkinkin vein vasta viime kuussa apteekkiin..
  Kaikkea hyvää loppuraskauteen ja yritä nauttia:) Odotan jo kovasti kirjoituksiasi teidän vauva-arjesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että tänne löytyy vielä uusia lukijoita. :) Raskaudesta ei tosiaan ole tullut nautittua niin paljon kun pelko on ollut läsnä koko raskauden ajan, mutta jospa sitä vihdoin pystyisi nauttimaan. Vauva-arkea ja pienokaista ootellaan täälä jo kovasti! :)

   Poista
 2. Hyvää vuotta 2016 ! Tästä vuodesta tulee varmasti hieno! Ja ihanaa raskausaikaa sinulle vielä. Ja minultakin löytyy vielä keltainen purkki.. Mut pistoshoitoja en meinaa vähässä tingassa enää läpikäydä. Jos pakkasesta ei alkioilla saada enää tulosta, niin meidän lapsiluku jää tähän kahteen.. Joka on kaksi enemmän kuin pahimpina aikoina uskalsin edes toivoa.
  Tsemppiä vielä loppurutistukseen!

  Lyyli ja vauva 4 viikkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) <3 Me emme vielä tiedä jatketaanko hoitoja sitten joskus jos noista kahdesta alkiosta ei raskautta tule, mutta sen näkee sitten tulevaisuudessa. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)