keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Toinen neuvola

Neuvolakäynti meni ihan mukavasti, vaikka ei olla vieläkään meidän omaa neuvolatätiä nähty, mutta eipä tässä nykyisessäkään ole vikaa. Painoa oli viimme käynnistä tullut 1,5kg ja nyt on tullut yhteensä se 3,3kg lisää. Painon nousu tässä tietenkin huolestuttaa kun en ole voinut tehdä enää kävelylenkkejäkään oikeastaan ollenkaan kun alaselkäni ja lantio reistailee kun kipu rupeaa jo pienen rasituksen jälkeen olemaan sietämätön. Täytynee vain pyöräillä ja tehdä kuntopiiriä niin saisi pidettyä lihakset jotenkin kunnossa. Toivon mukaan tämä ei kestä koko raskausaikaa.

Paljon tuli puhuttua molempien lapsuudesta ja minkälaiset vanhemmat halutaan lapsellemme olla. Ainakin itse haluan omille lapsille erilaisen lapsuuden/nuoruuden, mikä minulla oli ja olla se rakastava, kuunteleva ja huolehtiva äiti, jolle voi aina puhua kaikesta. Toivoisin, että mies olisi läsnä kun lapsi esimerkiksi leikkii, eikä samalla räplää kännykkää tai ipadia, koska miehellä on tälläiseen vähän taipumusta. Tiedän kuitenkin, että hänestä tulee kaikesta huolimatta rakastava ja huolehtiva isä! <3 Kovasti jo mietin kaikenlaisia pyöräilyreissuja, kalastamista ja makkaran paistoa kodalla lapsen kanssa, mitä itse pienenä tuli tehtyä.

Sydänääniä kuunneltiin lopuksi ja nyt sain kuulla sen hevosenlaukan, mistä kaikki puhuu. Sydän löi 150 kertaa minuutissa ja kuulemma pikkuinen vähän liikkuikin, mutta itse en sitä tuntenut sillähetkellä. Minulla on ollut nyt koko ajan poikaolo, mutta lokakuussa sen sitten lopulta selviää. Nähtäväksi jää pitääkö oma veikkaus paikkaansa. :)


5 kommenttia:

 1. Itselläni on myös ollut poika olo ihan raskauden alusta lähtien. Vaikka tyttöö itse toivoisin niin näen lapsen koko ajan poikana ja tunne siitä vahvistuu päivä päivältä enempi ja enempi :) kaupoissakin aina hypistelen enemmän poikien vaatteita, voi kuinka pääni onkaan pyörällä jos rakenne ultrassa möllyrä paljastuu tytöksi! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen omien oireiden perusteella tässä päätellyt, että lapsi on poika mutta eihän sitä koskaan tiedä jos siellä onkin sitten tyttö. :D Tutulla oli myös tälläinen oireeton raskaus ja he kovasti poikaa veikkasivat ja tyttö lopulta paljastui rakenneultrassa. :)

   Poista
 2. Voi kuule, mulle on tullu 6kg lisää tuon alkuraskauden makaamisen takia.. Nyt ei ainakaa vielä oo lisää tullu kun oon vähän enemmän liikkunu.. Olishan se ihanaa mennä lenkille mutta ei vaan pysty noiden supistelujen kanssa.

  Täälä myös poikaolo, saa nährä mikä sielä rakenneultrassa sitte näkyy, jos näkyy. Meillä tyttö ei oo oikeen näyttäny kertaakaa kunnolla ultrien aikaan että mitä on jalkojen välissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut, että sulla on noin pahat supistelut. :/ Minulla ei vielä ole supisteluja kummemmin ollut, mutta muita vaivoja sitten on. Onneksi kuitenkin olen pystynyt töissä vielä olemaan ja ei ole selän takia tarvinnut sairaslomalle jäädä. Mahdollisimman pitkään kun pystyisi olemaan töissä niin olisi hyvä.

   Saadaan molemmat sitten jännittää meneekö oma veikkaus oikein! :D

   Poista
  2. Kyllä tämä on vaan välistä vaivaasta aikaa mutta onneksi kaikki sen arvoista, kauheinta tässä on tämä pelko noiden suppareidenkin kanssa..

   On kyllä jännää että osuuko tuntemus oikeaan :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)