torstai 10. syyskuuta 2015

Höpinöitä

Raskaus on sujunut hyvin selkä ongelmista huolimatta. En ole oikein vielä pystynyt ostelemaan vauvalle mitään isompaa kun kovasti on tullut mietittyä jos vielä menetän pikkuisen ja sitten tavarat lojuu meidän asunnossa käyttämättömänä. Kaipa nämä pelot kuuluu asiaan ja pitäisi yrittää nauttia tästä raskaudesta, mutta helpommin sanottu kun tehty. Pitäisi keskustella psykologille näistä peloista niin saisin mielenrauhan joksikin aikaa. Raskausviikot on kaikenkaikkiaan mennyt todella nopeasti ja hassua ajatella, että parin viikon päästä olen jo puolivälissä raskautta. Juurihan sitä tuli tehtyä positiivinen raskaustesti ja elettyä siinä pelosekaisessa tunnelmassa jos raskaus menee kesken. Tosin ne pelot ei ole vielä mihinkään kadonneet.

Tässä on seuraaviksi kuukausiksi tulossa melkoista rumbaa jos saadaan yksi ihana omakotitalo itsellemme, lähdetään syyslomalla pariksi päiväksi ulkomaille ja pitäisi samalla ostaa vauvalle tarvikkeita. Kirpputorille pitäisi ehtiä joku päivä jos sieltä löytyisi kivoja vaatteita pienokaiselle ja selata tori.fi sivua jos löytyisi halvalla pinnasänkyä, sitteriä jne. Vaunut ja turvakaukalo ollaan ainakin ostamassa uusina, mutta meinaa olla valinnan vaikeus kahden yhdistelmävaunun välillä.

Mies on tällähetkellä työmatkalla ja kissojen kanssa ollaan vietetty pari päivää rauhallista koti-iltaa. Lauantaina onkin tarkoitus suunnata pitkästä aikaa minun kotiseudulle ja viettää sielä viikonloppu.

Olisiko lukijoilla postaustoiveita? :)

4 kommenttia:

 1. On kyllä huikeaa ajatella että se puoliväli tosiaan kolkuttelee jo piakoin! Toisaalta mieli ajattelee, että onpa aika menny nopeaa ja toisaalta taas "vielä yli puolet jäljellä ennen kun saa möllyrän syliin" :D sitten kun sen saa niin sitten alkaa kaipaamaan raskausmahaa yms. :'D koskaan ei oo hyvin! :D pitäisi koittaa olla malttamaton ja nauttia vain joka hetkestä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjan nopeasti mennyt aika ja mielelläni vielä rauhassa odottelen siihen asti kun pikkuinen syntyy. Parhaani mukaan yritän nauttia! <3

   Poista
 2. Masukuvia :D

  Ja ihan perusarjesta ja ajatuksista tykkään lukea.. Monesti mietin omaan blogiin kirjotettavaa mutta yleensä sitte ne ajatukset tuloo ihan extemppore, että anna kirjootussuonen kukkia :)

  Ajatella, tänään rv 17 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen monesti miettinyt laittavani blogiin kuvia masusta, mutta olen lisäillyt niitä lopuksi vain Instagramin puolelle. :)

   Tällähetkellä on ollut vaikeanpaa keksiä kirjoitusaiheita, mutta välillä niitä aiheita tulee.

   Pian jo puolivälissä! <3

   Poista

Kiitos kommentista! :)