sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Liebster award!

Kiitos Suunnittelemattomuuksissaankin-blogin Spukalle haasteesta! En valitettavasti laita nyt uusia kysymyksiä tai haasteita eteenpäin. :)

1. Tärkein asia minkä olet oppinut blogitaipaleesi aikana?

- Olen oppinut, kuinka tärkeää vertaistuki on kun tietää, ettei ole yksin tämän lapsettomuuden ja niiden vaihtelevien mielialojen kanssa.

2. Mikä vuodenaika kuvaa sinua parhaiten?

- Kevät, Silloin herään eloon siitä talven synkästä pimeydestä kun luonto alkaa kukkimaan ja valo tulee elämään. Energiaa riittäisi, vaikka mihin. :)

3. Mikä on unelma-ammattisi ja miksi?
- Nuorempana oli eläinhoitaja, koska eläinrakkaana ihmisenä tykkään olla eläinten parissa. Tämän työn pariin en sitten aikuisena päätynyt vaan ihan päiväkotiin kokkailemaan lapsille. :)

4. Tunnetko olevasi erityisherkkä?
- Ehkä vähän. Ainakin olen herkkä aistimaan toisesta kun kaikki ei ole hyvin ja välillä tiedän, mitä toinen on sanomassa sanomatta mitään. Tykkään myös ajatella asioita monelta kantilta ja huomioimaan eri vaihtoehtoja

5. Linja-auto vai juna, miksi?

- Juna. Olen tottunut matkustamaan enemmän junalla, kuin linja-autolla ja en ole kaupungissa asuessani mennyt vielä kertaakaan linja-autolla. Helpointa on mennä pyörällä tai omalla autolla. Maalla asuessani pyörä oli kovassa käytössä. :)

6. Oletko ulkoilmaihminen?

- Vähän riippuu. Jos ulkona on huono ilma tykkään olla sisällä viltin alla juomassa teetä, selailla samalla nettiä tai katsella elokuvia. Hyvillä keleillä tykkään paljon lenkkeillä tai pyöräillä, mutta tällähetkellä se on vähentynyt selkäkipujeni vuoksi.

7. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?

- Halusin jakaa jonnekkin omia fiiliksiä lapsettomuudesta ja lapsettomuushoidoista, ettei ne kaikki kaadu miehen niskaan.

8. Ärsyttääkö sinua kirjoitusvirheet?

- Välillä, mutta en ole siitä niin tarkka kun oma kirjoittaminenkaan ei ole täydellistä.

9. Jääkiekko vai jalkapallo?
- Jääkiekko, koska sitä yleensäkkin tulee seurattua enemmän.

10. Mitä sinulle tulee mieleen sanasta sade?
- Syksy.

11. Oletko onnellinen?

- Kyllä. Harvemmin olen surullinen, mutta kyllä niitä huonojakin ajanjaksoja tulee. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)