tiistai 6. lokakuuta 2015

Raskausvaivoja

Pikkuhiljaa on vauva ruvennut painamaan rakkoa kun on saanut vessassa ravaamaan ja loppujenlopuksi tulee vain muutama tippa, mikä minua on turhauttanut kun yöllä joutuu monta kertaa yössä heräämään vessaan ja nukkumisesta ei meinaa tulla sen jälkeen mitään. Tosin täytyy nyt vain tottua tähän kun se tulee kestämään raskauden loppuun saakka.

Suonenvedot on onneksi ruvennut hellittämään, kunhan vain muistan juoda tarpeeksi vettä päivässä . Raskausarpia on vähän tullut jo rintoihin, minkä jo tiesin koska niitä ilmestyi jo ehkäisyä käyttäessäni kun rinnat kasvoi aina yhden kuppikoon kerran kuussa. Bio-oil on ollut käytössä jos sillä saisi arpia vähän ehkäistyä, mutta luulenpa niitä tulevan rasvauksesta huolimatta. Selkäkipu on ja pysyy edelleen, mutta on vähän hellittänyt kunhan vain pidän lihakset kunnossa niin kivut on pysyneet enimmäkseen poissa.

Olen vielä yllättävän helpolla päässyt vaivojen kanssa ja toivon mukaan ei tulisi nyt hetkeen mitään ongelmaa, että pystyisi töissä käymään. Tähän asti olen päässyt yhdellä flunssalla, minkä takia on töistä pitänyt olla poissa.

Vielä olisi 6 päivää rakenneultraan ja 7 päivää Italian matkaan. Nähtäväksi jää vetääkö tämä minun poikafiilis vesiperän ja täällä odotetaankin pientä tyttöä. Onneksi enää hetki kun sekin selviää. :) Haikeaa viedä kissat ensi viikolla hoitoon melkein viikoksi kun tietää, kuinka peloissaan he ovat siellä kahdestaan. Täytyy tehdä hoitopaikasta mahdollisimman viihtyisä ja viedä paljon omia tavaroita, leluja ja vaatteita niin kissat paikassa viihtyisivät. Ikävä jo tulee näitä meidän karvapalloja! <3

12 kommenttia:

 1. Muistakaa ottaa vakuutukset kunnolla kuntoon, sillä täällä Porisaa sattui kurja juttu oman typeryyden seurauksena, kun oltiin lähdetty matkalle ja vakuutus ei kattanutkaan raskaudesta seuranneita juttuja ennen vkoja 29.

  Itsellä oli kans tuota samaa vaivaa, että yöllä monta kertaa wc ja sitten ei uni tulekkaan enää. Aamulla piti mennä töihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vakuutus on kunnossa ja minulla myös aamulla töitä niin ei tämä yöllä vessassa ravaaminen ole mukavaa. :)

   Poista
 2. Täälä toinen vaivaanen :')

  Vielä KAKSI yötä rakenneultraan, moon niin tätä orottanu! Jännittää ja pelottaa että onko kaikki hyvin.

  Ihanaa matkaa teille, nauttikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän peukkuja ja hyvin se rakenneultra menee! :) Kirjoitat kyllä niin pohjanmaan kielellä kun voi olla, että pitäisi varmaan itsekkin ruveta kirjoittamaan! :D

   Kiitos ja todellakin nautitaan! :) <3

   Poista
 3. Mulla auttoi suonenvetoihin + levottomiin jalkoihin, kun lisäsin magnesiumin tabletin iltaan (syön siis Minisun Mama-vitamiineja, mutta niissä on magnesiumia vähän).

  Ihanaa Italian matkaa! Nauttikaa <3

  -Anniina (RV 36 tänään :) )-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Magnesiumia olen välillä syönyt iltaisin ja myös multivitan raskaus ja imetys tabletteja. Niistä on jonkin verran ollut apua. :)

   Kiitos paljon ja me nautitaan! :) <3

   Poista
 4. Täytyi alkaa etsiä muitakin raskausblogeja, kivaa lukea toistenkin kuulumisia, että kestää jotenkin loppuun asti. ;) Itsellä muuten tuo vessassa ravaaminen helpotti jotakin viikon 24 jälkeen, palatakseen taas loppuraskauden iloksi kera lonkkakipujen, nyt ei taas nukuta, näin rv 35+4. Tsemppiä jäljellä oleviin kuukausiin! :)
  http://himoshoppaajanvauva.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vain uudeksi lukijaksi! :) Saapa nähdä, miten minun käy, että joudunko ravaamaan vessassa raskauden loppuun asti. :D Tosin tästä raskaudesta on niin kauan haaveiltu, että en aio pienistä valittaa. Kiitos paljon ja tsemppiä myös sinulle loppu viikkoihiin! :)

   Poista
 5. Ole sitten tosi varovainen mitä italiassa syöt. Listeria ja etenki toksoplasmoosi on TODELLA yleisiä siellä. Italialaiset raskaana olevat testataan kk:ttain niiden varalta. Itse en uskaltaisi lähteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen varovainen syömisen kanssa, mutta en aio ihan hysteeriseksi ruveta, koska muuten menisi jo loma pilalle. :)

   Poista
 6. Mukavaa matkaa teille! Tuo kissojen hoitoon jättäminen on täälläkin niin kamalaa :D Tai oikeastaan en tiedä onko se kamalampaa "mammalle" vai miisuille itselleen, mutta mielelläni en niitä kyllä kenellekään jätä. Eikä tuo meidän 10kk vanha vielä kertaakaan ole hoidossa ollutkaan, kun reissaavat aina mukana. Ulkomaanmatka onkin sitten asia erikseen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Enpä minäkään tykkäisi kissoja hoitoon jättää, mutta nyt on pakko. :) Mieluusti ottaisin nuo karvapallot mukaan jos voisin! ♥

   Poista

Kiitos kommentista! :)