sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Vauvanvaatteet kuvina

Vauvanvaatteet on enimmäkseen kokoa 56-62, mutta löytyy myös isompaa kokoa ainakin tuossa yhdessä vanhassa äitiyspakkauksen talvihaalarissa ja värikkäässä villapaidassa. Sukista ja pipoista en jaksanut ottaa erikseen kuvaa, mutta niistä näkyy vilaus tuolla viimmeisessä kuvassa kun otin kaapista kuvan, minne eilen lajittelin vauvanvaatteet koko järjestykseen. Jossain vaiheessa pitäisi vain ruveta näitä pikkuisia vaatteita pesemään. 68 kokoa olen myös miettinyt ostavani, mutta se on vielä jäänyt kun en tiedä, miten nopeasti tuo oma vauva sitten kasvaa ja onko jo kesä siihen mennessä niin ostaisi vähän kesäisempiä vaatteita.

Yhdistelmävaunut, turvakaukalot ja muut hankinnat onkin sitten vielä kaupassa, että vauvanvaatteita enempää meillä ei vielä ole ostettuna, paitsi saatuna leikkimatto ja postissa odottamassa hoitoalusta. Kovasti on kyllä hankinnat mietittynä, mutta ovat vielä jääneet sinne kauppaan. 

8 kommenttia:

 1. Oi miten ihania pikkuisia vaatteita ^_^ <3 ui tui <3

  VastaaPoista
 2. Kannattaa vaikka kirpparilta halvalla ostaa myös 50 koon vaatteita. Meillä niitä ei ollut juurikaan kun ajattelin ettei niin pientä kokoa tarvitse. Meidän vauva oli 50cm pitkä syntyessään mutta silti käytin ekat viikot 50 koon vaatteita kun tuntui hukkuvan 56 kokoon. Ja moni muukin sanoi että pienintä kokoa olisi saanut olla enemmän. Eihän se kauan päälle mahdu mutta käytettynä saa halvalla hyväkuntoisia vaatteita :)

  Muuten ihanilta näyttää nuo kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpputorilta tulen varmaan ostamaan vielä noita 50 ja 68 koon vaatteita, kunhan sinne ehtii. :) Käytettynä löytyy yleensä hyviä vauvanvaatteita.

   Poista
 3. Kaveri sai heinäkuun lopussa nelikiloisen tytön. 56 cm vaatteet jäivät samantien pieneksi. Pariviikkoisena käytti pelkästään 62 cm vaatteita. Tällä samaisella kaverilla on 5 kk ikäinen kummipoika, joka käyttää kokoa 74 cm. Työkaverin poika oli syntyessään peräti 54 cm pitkä ja painoakin oli. Hänelle ei luonnollisestikaan mennyt 56 cm vaatteet lainkaan. Molemmat vanhemmat ovat toki pitkiä.

  Että yhtään ei voi tietää minkä kokoinen lapsi on syntyessään ja kuinka nopeasti kasvaa. Jotkut kasvaa miinuskäyrällä, jotkut keskikäyrällä ja jotkut pluskäyrällä. Ja myös paino vaikuttaa tuohon vaatteiden sopivuuteen. Olen katsellut hankkimiani 50 cm vaatteita kaiholla ja pelkään etteivät ne mahdu lainkaan. =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ajattelin muutamat 50 koon vaatteet hankkia, vaikka ne melko nopeasti meneekin pieneksi ja aina ne saa laitettua eteenpäin jos ei mahdukkaan vauvalle. :)

   Poista
 4. Ihania vaatteita! <3 Meillä tuo Popin Windfleece ja Henkkiksen kietaisubodyt on ollu kovalla käytöllä! :) Laatukin ollut tosi hyvä nuissa Henkkiksen vaatteissa. :) Oon ostanu niitä käytettyinä aika paljon ja sitten uutena, mutta tosi vähän aikaahan ne pienet koot päälle mahtuu. Meidän poika tänään 3kk ja just ja just mahtuu vielä 62:siin vaatteisiin, mutta 68:t on vähän isoja vielä. :) Itekki aika paljon arkailin noiden isompien kokojen oston kanssa, että ku ei tiiä millon se niihin mahtuu, mutta nyt jälkikäteen ajateltuna, ois vaan kannattanu ostaa niitäkin! Ku nyt ei todellakaan oo enää aikaa kiertää kirppareita ja vaikka olisikin, se on niin paljon hankalampaa. Että jos kivoja isompia vaatteita sattuu kohdalle, niin osta pois! :) Ne saa sitte aina kyllä myytyä, jos ei itellä tuu käytettyä. :) Sitten vielä lopuksi vinkkinä, että ite oon tykänny kaikista eniten Kappahlin yökkäreistä. Tosi hyvä laatu, mutta tokihan ne on aika hintavia.. Ja niitä tarvii olla monta! (ellei halua pyykätä joka päivä tai joka toinenkaan.) Me ollaan taijettu pärjätä seittemällä per koko. :D Ehkä pari vähemmän riittäis, mutta eipähän tarvii koko aikaa pyykätä. Ja niitä 50:siä ei kovin monia kannata ostaa, ku jäävät oikeasti käyttämättä. Muutama riittää. :) Se ei haittaa vaikka ne vaatteet ois vähän isojakin sille vauvalle.. :) Ihanaa odotusta sinulle! :)

  -Mirka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin ajatellut ostavani vain vähäsen 50 koon vaatetta ja jossain vaiheessa myös sitä 68 kokoa, mutta tosiaan vaikea tietää ostaako 68 koon bodyja pitkähihaisena vain lyhythihaisena kun ei tiedä, miten nopeasti vauva kasvaa. :) En ole ehtinyt vielä edes ajattelemaan yökkäreitä, mutta löytyy niitä sentäs yksi! :D Täytyy varmaan niitäkin vielä käydä ostelemassa. :) Kiitos paljon!

   Poista

Kiitos kommentista! :)