keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Sairasloma

Tässä ollaan se pari päivää sinnitelty töissä, vaikka iskias on vaivannut ja eilen esimies suoraan sanottuna passitti minut sairaslomalle kun loppupäivä alkoi olemaan melkoista tuskaa. Sanoi suoraan, että nyt pidät itsestäsi ja pienestä huolta, koska töitä ehtii tehdä myöhemminkin. No vähän epäröiden sitten lähdin tunti ennen töiden loppumista kotiin ja tänään aamulla kävin fysioterapeutilla.

Kerroin hänelle ongelmista ja oli lopulta kerrottava raskaudesta. Fysioterapeutti riemastui ihan täysin, että hyvä ettei kaulaan hypännyt ja minä posket punaisena ja silmät kostuen katsoin kun toinen niin kovasti iloitsee puolestani. Sitten sainkin litannian lappuja, missä oli odottavan selkäharjoituksia ja lantiopohjalihasten lihasharjoittelua. Monen monta kysymystä ja venytystä tuntuuko kipu siinä ja tuossa asennossa ja tehtiin muutama liike, mitkä pitäisi auttaa selkäkipuihin.

Välillä kysymykset liittyi raskauteen, miten tiedän siitä jo nyt ja montako vuotta yritettiin ja toivoteltiin fysioterapeutilta pikkuiselle terveiset. :D Oli kyllä varsin hupaisa kokemus! :)

2 kommenttia:

  1. oi miten ihanalta kuulosti, ei siis kivut vaan tuo fysioterapeutin reagointi! ^_^ hellyyttävää!! Ja ihanaa kun olet raskaana, olet kyllä miehesi kanssa joutuneet käymään kivikkoisen tien, mutta jos nyt tulisi se ansaittu palkinto! ^_^ <3 Itselläkin tässä alkaa oleen jännitystä, että oonko oikeesti raskaana, testit näyttänyt haaleeta plussaviivaa, mutta eihän sitä koskaan tiedä onko siellä masussa ketää ennen kun sen todella ultrassa näkee.. että jännittynein mielin täälläkin suunnalla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin kyllä kovin tuosta fysioterapeutin reagoinnista ja ihan punastuin siitä kaikesta iloisuudesta ja onnitteluista. :) Olen lukenutkin, että olet saanut testiin toisen viivan, mutta en vielä ehtinyt onnitella! :) <3 Toivon todella, että teilläkin menee kaikki hyvin ja saatte pikkuisen nyytin. :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)