keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Nimetön

Itseäni pelottaa uusi kemiallinen raskaus kun viimmeksikin testit vahvistui hyvin ja yhtäkkiä ei enää ollutkaan sitä kahta viivaa. Eilisen jälkeen olevat mahakrampitkin loppui ja enää on jäljellä pelkkä turvotus ja välillä menkkamainen jomotus. On todella vaikeaa tietää, onko tässä loppujenlopuksi edes raskaana ja tuleeko jälleen uusi romahdus jos tämäkin todetaan kemialliseksi. Verikoe kutsuu perjantaina ja vähän jännittyneenä olen, mitä lukema näyttää.

Seuraavan raskaustestin teen joskus ensi viikon puolessavälissä, että tiedän tuleeko digitestiin sitä, raskaana 2-3 ja vahvistuuko viivat. Toivoisin niin, että tämä menisi hyvin loppuun asti ja ei tarvitsisi syksyllä valmistautua uuteen siirtoon! 

PP 7 Ma 8.6
PP 8 Ti 9.6
PP 9 Ke 10.6

16 kommenttia:

 1. Onnea! Kyllähän tuo on selvä peli <3 Ihania uutisia! Valtavasti onnea ja ihanaa raskautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 En uskalla vielä hirveästi iloita kun viimmeksi 1,5 viikon päästä testit oli enää negatiivista.

   Poista
 2. ei sitten kannata liikaa noihin viikkonäytöllisiin tuijottaa/luottaa....itse olin satavarma keskenmenosta kun digitesti näytti yli kaksi viikkoa samaa tulosta, oli pakko käydä varhaisultrassa jossa tuttu lääkäri tuhahteli moisille testeille tai siis ainakin sille että niihin luotetaan kuin kiveen :) Niin ja normaali raskaus ja terve vauva syntyi. Hyviä hermoja ja tsemppiä näihin tuskallisen pitkiin ensimmäisiin viikkoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pitkiä hermoja tässä todella tarvitaan, koska viimmekertainen kemiallinen on niin tuoreessa muistissa. Ehkä sitä uskaltaa iloita vasta sitten kun näkee kohdussa jonkun majailevan. :)

   Poista
 3. Paljon onnea!!! Selvä peli minustakin :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Pitää katsoa parin viikon päästä onko tilanne vielä sama vai onko kemiallinen. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Todellakin toivotaan, että nyt raskaus menisi hyvin. :)

   Poista
 5. Voi kovasti sinulle peukkuja, että tama pysyisi kyydissä ja pääsisit nauttimaan raskaudesta! :) Nämä alkupäivät ja viikot ovat kyllä piinaavallisen pitkiä, kun joka päivä pitää vain toivoa parasta, että raskaus kantaa vielä seuraavaan päivään!!

  t. Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivotaan parasta, että tämä nyytti saadaan syliin asti. :)

   Poista
 6. pidetään peukkuja että saatte pikku nyytin kotiin asti ja sinusta tulee äiti.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa että teidän hoidot onnistui ja saitte lapsen :) antaa voimaa meille jotka hoidoissa käymme. Meillä selittämätön lapsettomuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on hyvä jos blogi tuo muille hoidoissa käyville voimaa,vaikka tämä tällähetkellä nyt kertookin paljon vauva-arjesta. Tsemppiä teille hoitoihin ja toivottavasti teillekkin se pienokainen pian suotaisiin! <3

   Poista
  2. Ymmärrettäväähä se on ku teil se pieni on :) jäänpä lukemaan teidän kuulumisia. Luin että olette miettineet toisen lapsen hankkimista aiotko siitä kertoa blogissa? Ja kiitos paljon toivoa me todellakin tarvitaan. :)

   Poista
  3. Toinen lapsi on kyllä haaveissa ja siitä olen tehnyt kesäkuussa ainakin postauksen, että uusiin hoitoihin menemme sitten ensi vuoden puolella kun poika on suurinpiirtein vuoden ikäinen. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)