tiistai 31. maaliskuuta 2015

Tekstiä

Tänään aamulla  kävin verikokeessa ja päivällä soitettiin jo tulokset. Aamu meni jännittäessä, onko raskaushormoni noussut ja olihan se Hcg 183. Tänään on sittenkin vasta 4+0 ja vielä olisi kolme viikkoa odottamista varhaisulraan. Vähän jännittää päästäänkö sinne asti. Mitään ihmeellisiä tuntemuksia ei vielä ole ollut, paitsi rintojen arkuutta, turvotusta ja nippailua. Olo on edelleen epäuskoinen ja pelottaa jos tuleekin keskenmeno.

Blogia aion yhä kirjoittaa, joka on ollut minulle täysin varmaa alusta asti. Kirjoittamista en aio siis lopettaa, ainakaan vielä. Katsoo sitten myöhemmin asiaa uudelleen. Välillä olen tässä miettinyt, mitä uskallan kirjoittaa kun tiedän sen tunteen kun toiset plussailee ja itse ei pääse sitä kokemaan. Ne monet plussabuumit, mitä täälä blogin puolellakin on ollut niin kyllä sitä monesti ajatteli, ettei meille taida sitä plussaa koskaan tulla. Sen takia tuntuukin oudolta, että se tänne vihdoin löysi. Tässä kuitenkin ollaan vasta niin alussa, että mitä vain voi vielä tapahtua ja yritänkin mennä päivä kerrallaan ja miettiä mahdollista keskenmenoa myöhemmin, koska turhaan vaivaan päätäni asialla mihin en voi vaikuttaa. Se tulee jos on tullakseen ja elämää jatkuu jotenkin eteenpäin.

Ymmärrän hyvin myös sen jos ette pysty enää lukemaan blogiani, koska se oli itselleni myös ajoittain  vaikeaa lukea muiden raskauskuulumisista ja vauva-arjesta.

Toivotan kuitenkin kaikille plussaa toivoville paljon voimia ja tsemppiä! ♥ Olette minun mielessä ja iltarukouksissa mukana! 


13 kommenttia:

 1. Vaikka ittellä aika ajoin tulee niitä, ettei pysty tai jaksa lukea rakaus juttuja niin aion edelleen jatkaa blogisi seuraamista. Jokainen joka tätä taivalta on joutunut kulkemaan on kyllä plussansa ansinnut <3
  Toivon niin kovasti, että kaikki menee loppuun asti hyvin ja saatte vauvan syliin asti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Toivon niin kovasti, että tekin saisitte sen kaivatun plussan ja vauvan syliin, olisitte sen todellakin jo ansainneet! ♥

   Poista
 2. Jatka ihmeessä kirjoittamista ja jos tuntuu, niin perusta vaikka odotusblogi erikseen :) Minä taisin aikoinani tehdä silleen, että lapsettomuusblogin jätin siihen ja tein odotusblogin sitten erikseen. Lapsen syntymän jälkeen ei juuri ole tullut sitten sitä aihetta enää kirjattua, kun en ole erityisen innokas jakamaan esim kuvia elämästämme tai muutakaan sen tarkemmin, joten palasin takaisin (uudella nimimerkillä ja uudella blogilla) sitten taas lapsettomuushoitojen myllerrystä kirjaamaan.

  Paljon onnea ja toivottavasti kaikki menee hyvin <3 Ja toivottavasti raskausajasta tulee ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyyli! :) <3 Olen miettinyt kirjoittavani tässä nykyisessä blogissa niin ei tarvitse olla monta blogia erikseen. Itse en vielä osaa sanoa kirjoitanko joskus vauva-arjesta vai lopetanko blogin. Aika näyttää, mihin päätökseen päädyn. :)

   Poista
 3. Itsellä myös plussan odotus meneillään, mutta jollain lailla toisten plussaamisesta lukeminen tuo toivoa siitä omasta (toivottavasti) tulevasta plussasta.

  Onnea teille plussasta ja pidän täällä peukut pystyssä ja sormet ristissä, että kaikki menee hyvin!

  -Susanna / Colour Outside the Lines

  VastaaPoista
 4. Siis ihan mahtavaa <3<3 toivotaan että kaikki menee nyt hyvin!! Nauti siitä, että oot raskaana..mulla itellä meni tosi kauan että uskalsin nauttia siitä. On se kuitenkin niin onnellista <3

  T: rouva J ja papu 28+4

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rouva J! <3 Vielä en ole osannut nauttia raskaudesta ja on todella kova pelko, ettei kohdussa olekkaan elämää. Ehkä varhaisultran jälkeen tajuaa tämäb olevan totta! :) <3

   Hui! Sä oletkin jo pitkällä! Onnea vielä <3

   Poista
 5. Onnea!! Niin toivon että kaikki menee hyvin. Voit lopettaa blogin pitämisen tai jatkaa, mikä vain itsestä tuntuu hyvältä, _kun_ lapsettomuus on kohdallasi mennyttä aikaa. Itse olen nuori anonyymi lukija. Minulla on hankala endometrioosi, lapsen hankinta on minulla ja puoliskollani ajankohtaista vasta joskus tulevaisuudessa (kuitenkin molemmilla toiveissa), mutta tämänkaltaiset blogit ovat olleet itselleni jonkinlaista terapiaa, valmistautumista mahdollisiin tuleviin kamppailuihin (mikäli pettymykset täytyy ottaa vastaan ja ymmärtää). Kiitos siis tästä blogista. Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3 Blogia en aio lopettaa ja lapsettomuus ei ainakaan vielä ole unohtunut, vaikka raskaana näillä näkymin olen. Toivon, ettei sinun ja kumppanisi tarvitsisi kokea tätä lapsettomuuden tietä ja saisitte joskus tulevaisuudessa lapsen vähän helpommalla tavalla.

   Poista
 6. paljon onnea plussasta ja tarrasukkia pikkuiselle. toivon todella että nyt kaikki menee hyvin.

  VastaaPoista
 7. Kiitos. :) Hienoa, ettet unohda lapsetonta aikaa. Vaikka se varmasti tekisi mieli unohtaa. Pidän sormet ristissä, että pääsette finaaliin asti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivon niin paljon teillekkin sitä onnistumista. <3

   Poista

Kiitos kommentista! :)