torstai 26. maaliskuuta 2015

Raskaana, kunnes toisin todistetaan

Tänään aamulla tein uuden testin ja kyllä se viiva on vähän vahvistunut eilisestä. Silti on pieni pelko jos tämä onkin kohdunulkoinen tai tulee keskenmeno. Verikokeessa saa ainakin selvyyden tilanteeseen.

Jos nyt yritän mennä päivä kerrallaan ja nauttia tästä hetkestä niin kauan kun voin! :)

Tämän päivän testi

Eilinen testi.

22 kommenttia:

 1. Vau tuohan on jo ihan selkeä! Hirveesti tsemppiä että pieni pysyy mukana loppuun asti <3

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon Laura. Ihana uutinen. Tuollainen hentoinen oli mullakin ja oli vielä muutama päivä myöhemminkin. Mutta kun verikokeen tuloksen kuulee, kannattaa siihen luottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Soilikki! <3 No ensi viikolla sekin selviää kun pääsee verikokeeseen ja ehkä tajuaa tämän olevan totta! :)

   Poista
 3. Kyllä vaan - raskaana olet aivan takuulla! Muakin ahdistaa kohdunulkoinen ja tuulimuna ja tietenkin keskenmeno. On vaikea luottaa, kun on niin alussa vielä. Meillä ei oteta verikoetta. Se otetaan vain, jos tulee runsasta vuotoa. Muussa tapauksessa odotetaan vain kiltisti ultraa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä verikokeen tuloksen jälkeen ymmärrän, että raskaana ollaan. Vielä on vaikea uskoa koko asiaa ja tuntuu kun tämä olisi unta, mistä pian herään. Verikoetta ja ultraa odotellessa! :) <3

   Poista
 4. Hienosti se vahvistuu!! <3 Samanmoinen viiva oli mullakin testissä kun sulla tänään ja totista totta se oli. Oot todellakin raskaana! <3 Toivotaan että kaikki on hyvin, ja oikeassa paikassa! :)
  -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3 En vieläkään meinaa uskoa, että todellakin olisin raskaana ja ehkä jossain vaiheessa ymmärrän tämän olevan totta, eikä unta. :)

   Poista
 5. oi, Onnea :) Hyvältä näyttää ja hienosti tunne piti paikkaansa! Toivottavasti kaikki menee hyvin!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, valtavat onnittelut ♡

  VastaaPoista
 7. Ihanaa!!!!! Toivotaan, että pieni pysyy kyydissä :) onnea!! T. Blogiasi alusta asti seurannut :)

  VastaaPoista
 8. Hei Laura! En tiedä muistatko enää minua, mutta ajattelin nyt kommentoida kerrankin. Nyt on aihettakin, sillä onnea tuhannesti ihanasta uutisesta!! <3 Toivon sydämestäni, että kaikki menee hyvin. Tunnen, että teille on tämä poikanen kyllä tarkoitettu. <3 Olen seurannut sinua koko ajan täällä taustalla ja toivonut ihmettä teille. Edelleenkin aion seurata ja toivottavasti jatkat blogia.

  T. Kuukkis ja poitsu 8 kk :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan sinut vielä kuukkis! :) Kiitos paljon! <3 Olihan tämä melko kivinen tie tähän päivään, mutta nyt edetään päivä kerrallaan. :) Blogin parissa aion yhä jatkaa ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan! <3

   Poista

Kiitos kommentista! :)