sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

PP5

Päivät ovat menneet jälleen oikein siivillä ja niistä oireista ei ole merkkiäkään. Mitä nyt rintakipua ollut kun aloitin Lugesteronin käytön, mutta mahassa ei ole mitään nippailua tuntunut. Vielä täytynee odottaa 5 päivää ennen kun teen testin ja tällähetkellä en osaa yhtään sanoa, onko mahdollisesti tärpännyt kun on niin normaali olo. Olisi kyllä melkoista jos nyt saisin raskaustestiin sen kaksi viivaa, mutta en osaa siihen vielä uskoa. Viimmeiset piinapäivät alkaa! :)

Viikonlopun vietin kotiseudulla niin perheen kun ystävien kanssa. Tuli otettua viikonloppuna kuitenkin se kaksi siideriä iltaa viettäessä ja en usko, että sellainen määrä vielä vaikuttaa mihinkään kun eihän tässä tosiaan tiedä raskautuuko. Normaalia elämää eletty niin kun alunperin päätin ja hyvin on mennyt ainakin tähän asti. Alkoholi on muutenkin melkein kokonaan jäänyt pois kuvioista ja nykyään se jää siihen yhteen saunasiideriin.

Tervetuloa myös uudet lukijat, jotka on tulleet seuraamaan meidän taivalta! :)

Kotiseudulle on aina mukava ajella. :)

7 kommenttia:

 1. Pidän peukkuja! :) mä join tärppikierrossa punkkua ;)

  VastaaPoista
 2. Älä huoli, ei ne siiderit oo mihinkään vaikuttanu! :) Mäkin ehdin käydä juomassa jopa suht huolella ekana vkl oviksen jälkeen ja sitä seuraavana juoksin juoksutapahtumassa 10 km jonka päälle juotiin vähän skumppaa. Ja kappas vaan, 1.clomikierron testitulos näytti plussaa kolme päivää myöhemmin. Kierto jonka piti olla ihan epäonnistunut koko yrityksen osalta. Siitä syystä elin huoletonta elämääkin. Nyt menossa rv 32+3 ja mukana kyydissä 2 hyvinvoivaa poikaa :) Kovasti tsemppiä piinapäiviin, toivon täydestä sydämestäni että 5 päivän päästä siihen teiänkin testiin viimein ilmestyy ne kaksi viivaa! <3
  - A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein itsekkään usko, että ne siiderit ovat vaikuttaneet mihinkään. :) Onnea teille kaksosista ja olisi se hienoa jos näkisin raskaustestissä ensimmäistä kertaa ne kaksi viivaa! :) <3

   Poista
 3. Seuraan taivaltasi ja tulen 3 päivää perässä piinapäivissä. :)

  -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinullekkin piinapäiviin ja toivottavasti päästäisiin tässä kierrossa molemmat siihen onnelliseen loppuun! :)

   Poista
 4. Tsemppiä! Toivottavasti tämä ois se teidän ja saisit ne odotetut tuplaviivat testiin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)